Steam-beoordelingen For Honor gekelderd

Bij de launch van For Honor kreeg de game grotendeels positieve beoordelingen, zowel van de pers als van gamers. Onze Ultieme Viking gaf de game in zijn review een mooie 8,5. Echter, sindsdien zijn spelers steeds kritischer geworden op de game van Ubisoft.

Op Steam is de algemene beoordeling inmiddels gezakt naar “verdeeld”, maar op basis van de meest recente reviews krijgt For Honor zelfs een grotendeels negatieve beoordeling. Wat precies de reden is voor die daling, is niet bekend. Wel worden verbindingsproblemen in veel recensies genoemd, dus dat zal ongetwijfeld een grote rol spelen.

Meestal zijn recente beoordelingen hoger dan de algemene beoordeling, omdat games over het algemeen verder worden opgepoetst na de lancering. Sterker nog, deze feature werd ingevoerd om te kunnen volgen hoe Early Access-games zich ontwikkelden in de loop der tijd. Dat de reviews van For Honor alleen maar slechter worden, zal Ubisoft niet prettig vinden. Dit des te meer omdat ook de spelersaantallen blijven dalen.

Laten we hopen dat Ubisoft de problemen snel weet te verhelpen.

  1.   
    TekkieD's avatar

    Connectie problemen zijn bij Ubisoft over het algemeen een probleem.

    De matchmaking van Rainbow Six Siege is ook niet om over naar huis te schrijven.

  2.   
    Neolite's avatar

    Een game met te weinig body en vooral te eentonig in wat je moet doen heeft na launch dalende spelersaantallen? Hoe verrassend…