Jak & Daxter-games krijgen dit jaar een release op PlayStation 4

Ontwikkelaar Naughty Dog brengt de Jak & Daxter-franchise digitaal naar de PlayStation 4. Nee, geen nieuw deel, maar de originele PlayStation 2-delen: Jak & Daxter: The Precursor Legacy, Jak II, Jak III en Jak X: Combat Racing. Het gaat hier om een 1080p up-render van de games, dus geen opgepoetste HD-versies, zoals wel eerder het geval op de PlayStation 3 met de Jak & Daxter Trilogy.

Het is daarnaast voor het eerst dat Jak X: Combat Racing een re-release krijgt, sinds de originele launch in 2005. De games krijgen Trophies en support voor SharePlay, Remote Play en Activity Feeds.

De vraag is wel, zijn de games het waard? Geen HD-versies en Jak X krijgt geen multiplayer (wel split screen!). Anderzijds, nostalgie alom? Check hieronder de korte aankondigingstrailer.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    mmmmm deze blijft mooi in de schappen liggen voor mij, Als ze nu een compleet nieuwe gemaakt zouden hebben dan had ik m waarschijnlijk wel gekocht. Maar die oude versies nopezzz… Beetje jammer. Maar wellicht gaat dit wel nog een hergeboorte opleveren.

  2.   
    mmx's avatar

    Ziet er best leuk uit en als het goedkoop word denk ik toch dat ik er een paar tientjes in investeer 🙄

  3.   
    Rijstekorrel's avatar

    Heb ze nooit allemaal gespeeld dus dit is mooi. Ga ik zeker halen 😀