Donderdag mogelijk Xbox Scorpio nieuws; specificaties en meer

Het is goed mogelijk dat we aankomende donderdag de uiteindelijke specificaties van de Xbox ‘Project Scorpio’ te zien krijgen, de console upgrade van Microsoft die later dit jaar moet verschijnen. Dit bericht komt van Jez Corden, Windows Central redacteur.

De bekende industrie insider Shinobi602 bevestigt dat we deze week inderdaad meer te horen krijgen over de Xbox Scorpio. The Inner Circle echter meldt dat niet Microsoft met de details zal komen, maar Digital Foundry, die onder andere games testen en met elkaar vergelijken op verschillende platformen.

Wij wachten donderdag af, maar als het aan Microsoft ligt zal de Xbox Scorpio 4K demonstreren met Forza 7 en Red Dead Redemption 2.

 1.   
  Grolschje's avatar

  Lijkt mij wel interessant

 2.   
  stan_the_manNL's avatar

  Ben benieuwd! Misschien ook xbox exclusives?

 3.   
  Neolite's avatar

  Dan heb je wel echt vertrouwen in je console, Digital Foundry gaat dat ding helemaal uit elkaar trekken en alles grondig inspecteren.

 4.   
  Tom's avatar

  Dat is inderdaad wel weer een bold move van Microsoft. Maar goed, dan heb je wel meteen de keiharde feiten, niet enkel wat loze beloftes à la ‘wij van WC Eend’. Ben benieuwd wat er uit de inspecties van Digital Foundry gaat rollen…