Gratis Japanse audio voor Persona 5 te vinden in de PlayStation Store

Persona 5 krijgt gratis downloadbare content in de vorm van Japanse audio. Puristen kunnen hun lol op met Japanse stemmen tijdens dit gigantische avontuur dat naar verluid 104 uur lang is! De content is te vinden in de PlayStation Store en weegt een dikke 2,9GB.

Het langverwachte spel komt officieel morgen uit voor de PlayStation 4. In het verleden hadden de Persona-spellen enkel Engelse stemmen beschikbaar. Hoewel de stemkwaliteit niet per definitie slecht is willen veel fans het spel toch in de taal van oorsprong spelen omdat er tijdens vertaling nog wel eens dingen veranderd of weggelaten worden.

De Persona-serie is inmiddels alweer 20 jaar. Het vorige deel kwam zelfs nog op de PlayStation 2 uit als Persona 4. Fans hebben het in de tussentijd moeten doen met spin-off-games als Persona 4 Arena en Persona Q. Vanaf morgen ligt Persona 5 officieel in de schappen voor de PlayStation 4.

  1.   
    STRAIGHT FLUSH's avatar

    Lekker interessant doen met; “Oh kijk, ik speel deze game in het Japans want ik wil niet te mainstream zijn. Kijk hoe internationaal ik ben!” ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„

  2.   
    RiiLaKuma's avatar

    STRAIGHT FLUSH schreef, "Lekker interessant doen met; “Oh kijk, ik speel deze game in het Japans want ik wil niet te mainstream zijn. Kijk hoe internationaal ik ben!” ๐Ÿ™„ ๐Ÿ™„ "

    Ehm… Sorry maat, maar ik denk dat je in die kringen juist mainstream bent als je het spel in het Japans speelt.

  3.   
    DutchGamer-W-'s avatar

    Ik speel zelf ook altijd met de orginele Japanese stemmen (mocht het aanwezig zijn), of het nu een DOA of natuurlijk een anime type game is, en omdat het puur in mijn oren veel meer emotie heeft dan de dubbed versies rond games.

    Want je kunt het ook precies hetzelfde vergelijken met mensen die dan absoluut non anime / Japanese gamers zijn die ook willen luisteren naar de orginele Amerikaanse stemmen (mocht de game uit Amerika komen) ipv de dubbed versies van hun eigen land.

    Paar voorbeelden zijn Uncharted reeks , God Of War 3, Heavenly Sword, Killzone 3 <--(als ik me niet vergis) waren ALLEMAAL in het Nederlands te horen. Dus heb je liever de iets mindere (in mijn luister ervaring dan) Nederlandse voice overs of de oorspronkelijke engelse stemmen Straight Flush? En ik weet trouwens idd niet of Microsoft ook wat games hebben in de Nederlandse taal. Spreek nu puur over mijn luister ervaring van Playstation. ๐Ÿ˜‰