Uitgelekte trailer Agents of Mayhem onthult releasedatum in augustus

Hoewel we ontwikkelaar Volition vooral kennen van de Saints Row-franchise, heeft de Amerikaanse ontwikkelaar deze serie nu even stopgezet. In plaats daarvan is Volition onder de vlag van uitgever Deep Silver bezig met een compleet nieuwe IP: Agents of Mayhem. Het is al even stil rondom deze actiegame, die vorig jaar juni onthuld is, maar daar is nu onbedoeld verandering ingekomen.

Eerder dan gepland is er namelijk een nieuwe trailer van Agents of Mayhem op het internet verschenen. Naast nieuwe beelden van de game onthult deze video ook meer informatie over de releasedatum van het spel. Hoewel een exacte releasedatum nog even uitblijft, laat de trailer namelijk weten dat Agents of Mayhem in augustus van dit jaar zal verschijnen voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

Wil je meer weten over Agents of Mayhem? Lees dan onze preview of bekijk onze video preview.

 1.   
  Tom's avatar

  Dus het probeert de humor en gekke wapens van Saints Row te combineren met parodieën op de superheldentrends én actiehelden uit de jaren-80. I am confus.

  Het kan aan mij liggen, maar van deze trailer kon ik nog niet echt warm worden. Voelt voor mij nog een beetje als onsamenhangende chaos. Misschien is dat ook wel omdat ik de laatste drie Saints Row-games links heb laten liggen.

 2.   
  Dennisduin's avatar

  Ik heb ze allemaal gespeeld maar wel een groot verschil in gameplay zo te zien