Total War: Warhammer 2 officieel onthuld; verschijnt nog dit jaar

Nadat ontwikkelaar Creative Assembly onlangs een countdown-website had gelanceerd, is de nieuwe Total War-game nu officieel onthuld. Weinig verrassend gaat het hier om Total War: Warhammer 2, die nog dit jaar in de winkels moet liggen.

In het uitstekend presterende Total War: Warhammer kon je aan de slag met The Empire, Greenskins, Dwarfs en Vampire Counts en voor het vervolg heeft Creative Assembly een viertal nieuwe rassen uit de Warhammer-stal gehaald. In Warhammer 2 kan je namelijk met de Dark Elves, Skaven, High Elves en Lizardmen aan de slag.

 1.   
  vladimirr's avatar

  jammer had verwacht voor een nieuwe historische titel, maar ja makkelijk geld innen.

 2.   
  Lazar93's avatar

  Nou mooi kut, zat te wachten op weer een heerlijke nieuwe titel. Maar nee… heb helemaal niks met dat warhammer.

 3.   
  Leon 2.0's avatar

  Ze zijn ook wel bezig met een historische Total War-game, maar het zal waarschijnlijk dus nog wel tot 2018 duren voordat die verschijnt.

 4.   
  meatball's avatar

  Ze hadden ipv een nieuwe game > ala 60 euro < hem gewoon als DLC moeten uitbrengen... marja, iets met melk en een koe...

 5.   
  vladimirr's avatar

  ”Leon 2.0″ schreef, "Ze zijn ook wel bezig met een historische Total War-game, maar het zal waarschijnlijk dus nog wel tot 2018 duren voordat die verschijnt."

  de laatste historische total war game kwam in 2015 (atilla) uit, dat is bijna 3 jaar geleden -_- . ik mag echt hopen dat ze dit jaar iets gaan verkondigen ofzo

 6.   
  Mjolnir's avatar

  Ja leuk, maar ik wacht toch tot de eerste de beste aanbieding van minimaal 50%. Warhammer was vermakelijk, maar ik ben niet helemaal in de fanbase. Eens een keer een Total War visie op fantasie, het fantasierijke uitstapje. Ook ik zit eerder te springen om een historische titel.

 7.   
  sjaak19832015's avatar

  De enige serie van total warhammer waar ik van heb genoten is de 40k dawn of war serie.

 8.   
  PaNNa's avatar

  Ik had dit wel verwacht, zo kunnen ze zich goed focussen op hun historische volgende titel.

 9.   
  Kroelbeertje's avatar

  Dat verklaart een heleboel…