Parodie op Destiny 2 trailer vervangt schotgeluiden met Cayde die ‘piew’ zegt | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Mocht je het gemist hebben, Destiny 2 is dan eindelijk onthuld middels de ’Rally the Troops’ reveal trailer. Voorafgaand aan die epische trailer zagen we ook de licht komisch ingezette Last Call, die nu op pakkende wijze geparodieerd is. Kijk mee hoe deze teaser er alleen maar beter op wordt door alle geweerschoten te vervangen met het geluid van Cayde die ‘piew piew’ zegt:


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Tom's avatar

  Met dank aan Sander voor de tip via onze Discord-server. Ik vond ‘m weer lekker droog.

 2.   
  Noice!'s avatar

  Realistische weergave van een Nederlandse krijgsmacht oefening…

 3.   
  Tom's avatar

  Au! Too real…

 4.   
  Kroelbeertje's avatar

  Nu nog hopen dat hier niet een nederlandse remake van komt….Of het moet met Freekje zijn dan vind ik het helemaal prima :3