Dit zijn de PlayStation Plus-games van april 2017

De maand april staat voor de deur en dat betekent dat PlayStation Plus-abonnees zich kunnen gaan opmaken voor een reeks nieuwe Plus-games. Nadat eerder deze maand al bekend werd dat Drawn to Death, het nieuwe project van David Jaffe, onderdeel zal zijn van de Plus-games van april zijn nu ook de resterende spellen bekendgemaakt.

Naast Drawn to Death kunnen PlayStation 4-eigenaren met maar liefst drie andere Plus-games aan de slag. Hiertoe behoort allereerst de ‘co-op action space shooter’ Lovers in a Dangerous Spacetime. Daarnaast zijn de sidescroller 10 Second Ninja X en ‘arena-brawler’ Curses ’n Chaos niet alleen beschikbaar voor de PlayStation 4, maar ook voor de Vita.

Tot slot zijn er natuurlijk ook nog een tweetal spellen voor de PlayStation 3. Dit zijn platformer Invizimals: The Lost Kingdom en de shooter Alien Rage.

De PlayStation Plus-games van april zijn vanaf volgende week dinsdag, 4 april, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van maart aan je bibliotheek toevoegen.

 1.   
  Baco80's avatar

  drama…….

 2.   
  Mandamo's avatar

  Om te huilen. Dan doet Xbox het deze maand wel een stukje beter.

 3.   
  nunen007's avatar

  Jammer

 4.   
  Throbert's avatar

  RIP Playstation hahahha

  Ik ga lekker TWD downloaden deze maand!

 5.   
  Rolf31's avatar

  Triest

 6.   
  DeAdSeYe's avatar

  Wees blij dat ze elke maand nog enigszins games gratis speelbaar maken voor PSN+, ze kunnen ook helemaal geen games meer gratis speelbaar maken. De ene maand heeft Xbox live betere games en de ander maand PSN+.

 7.   
  VkraM16's avatar

  DeAdSeYe schreef, "Wees blij dat ze elke maand nog enigszins games gratis speelbaar maken voor PSN+, ze kunnen ook helemaal geen games meer gratis speelbaar maken. De ene maand heeft Xbox live betere games en de ander maand PSN+."

  Ach ja verwend gamersgedrag noemen we dat. Alles moet gratis en het moet wel een grote titel zijn. Dat vind ik dus triest!

 8.   
  Papachico's avatar

  Persoonlijk heb ik ook nog nooit van deze titels gehoord.. Alsof je naar een 2de rangs bioscoop gaat waar je enkel B films kan kijken. Films die het licht amper of nooit hebben gezien.

 9.   
  Henkiecola's avatar

  Van mij mogen ze die gratis games wel afschaffen, incl. 50 euro die je betalen moet om online te kunnen.

 10.   
  Rijstekorrel's avatar

  Bijna elke maand tot nu toe is het voor de ps4 wel drama geweest, ik heb echt maar 3 of 4 spelletjes sinds de release gedownload met plus.
  En ook deze maand weer alleen maar spelletjes die eruit zien als of je de Nintendo of Super nintendo op start, af en toe is niet erg maar er mag ook wel eens iets leukers bij zitten(En wat oudere game ofzo Fifa oude battlefield, knack weet ik het).

  Een spelletje als Knack is al weer 4 jaar geleden uit gekomen, dat kan je toch prima eens weg geven met plus?(Of wat anders van een paar jaar terug)
  Dus Sony bedankt weer voor weer geen spelletjes, ik ga wel op het terras zitten biertje klinkt veel beter dan dit 🙂

 11.   
  CHILLOZZ's avatar

  Henkiecola schreef, "Van mij mogen ze die gratis games wel afschaffen, incl. 50 euro die je betalen moet om online te kunnen."

  Ik denk dat iedereen dat wel zou willen. op 1 iemand naar… Sony… Hey gratis money’s daar zeggen ze geen nee tegen…

  Helaas hebben ze ook dat bij X-box afgekeken.
  Ze hebben zeker bij old gen gezien dat mensen evengoed wel bij hun platform blijven. Dus dachten ze: Laten we dat anno ps4 ook maar eens doen…

  Zou mooi zijn als je voor alles dubbelop moet betalen… Slaat weer eens helemaal nergens op. En om nu te komen met ja dat is voor de service bla bla bla… Ohja want dat deden ze bij old gen niet….

  Het woord service zegt het al… Het is een service.. Daar hoef je normaal niet extra voor te betalen.

 12.   
  Kroelbeertje's avatar

  Dit is een 1 april grap toch?