Nieuwe Global Mission Pokémon Sun & Moon: broed 200.000 eieren uit

De vijfde Global Mission van Pokémon Sun en Moon is bekend. Het is aan de spelers om 200.000 eieren uit te broeden om de missie te halen. Dat zijn aardig wat baby’s.

Om mee te doen aan de missie moeten spelers naar de Festival Plaza gaan en met de receptioniste in het kasteel praten. Mocht het doel bereikt worden dan krijgt iedereen 2000 Festival Coins, maar iedereen die een verbonden account met Pokémon Global heeft krijgt er 4000. Bij het falen van de missie krijgt ieder slechts 200 tot 400 Festival Coins. Als er meer dan 400.000 eieren zijn uitgebroed dan krijgt iedereen met een Pokémon Global account een Love Ball ongeacht van hoeveel eieren je hebt bijgedragen aan de missie. Hier kunnen nog eens vijf Rare Candy bij komen als je drie of meer eieren uitbroedt.

Eieren kunnen gemaakt worden bij de Daycare door twee Pokémon uit dezelfde eigroep met een verschillend geslacht achter te laten. Eén van de Pokémon kan ook uit een Ditto bestaan. Na een hoeveelheid stappen zouden ze een ei moeten hebben gemaakt. Protip: neem een Pokémon met de vaardigheid Flame Body of Magma Armor mee omdat het uitbroeden dan twee keer zo snel gaat. De Global Mission loopt van 27 maart tot 10 april.

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren