Releasedatum Red Dead Redemption 2 mogelijk gelekt

Het internet ging uit zijn dak toen Red Dead Redemption 2 eindelijk officieel werd aangekondigd. Inmiddels weten we dat PlayStation 4-bezitters eerder toegang krijgen tot bepaalde online content en dat het verhaal ongelofelijke emotionele diepgang zal bieden, aldus Rockstar. De releasedatum blijft vooralsnog echter vaag: herfst 2017.

De Poolse tak van Media Markt brengt daar nu mogelijk verandering in. Op de bestelpagina van Red Dead Redemption 2 stond dat de game op 3 oktober moet verschijnen. De Poolse CD Action benaderde Media Markt en vroeg om opheldering. Het antwoord luidde dat de winkel 3 oktober te horen had gekregen van het bedrijf dat de game distribueert.

Even later ontving CD Action echter een email van de PR-manager van Media Markt: de medewerker van het vorige mailtje had het mis en er is nog geen releasedatum bevestigd voor Red Dead Redemption 2. Inmiddels is de datum op de website van Media Markt vervangen door de placeholder-datum 31 december.

Was het inderdaad een vergissing van Media Markt, of is het tweede mailtje slechts een damage control-poging? De tijd zal het leren.

  1.   
    Bacotje's avatar

    Instabuy!

  2.   
    NietNickMeneer's avatar

    Duurt nog zo lang :/

  3.   
    Papachico's avatar

    Hype! ๐Ÿ˜•

  4.   
    someone else's avatar

    Zeker een istabuy

  5.   
    Turk–Life's avatar

    HYPEEEEEEEEEEE

  6.   
    Rijstekorrel's avatar

    We gaan het wel zien maar koop hem sowieso ๐Ÿ™‚

  7.   
    Batman360x's avatar

    Heeft mij alvast aangezet om deel 1 nog eens van onder het stof te halen en te spelen ๐Ÿ™‚