Check hoe deze held Dark Souls 3 uitspeelt met een Wii-stuurtje | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Het ongekend pittige Dark Souls 3: wie houdt er geen nachtmerries aan over? Wat echter voor de een bizar moeilijk lijkt, is voor de ander juist een unieke uitdaging. Voor AtwerkinYoshi, bijvoorbeeld. Deze dappere kerel voltooit lastige spellen met bizarre invoerapparatuur, zoals het stuurtje van de originele Wii…

Gisteravond slaagde de beste man erin Dark Souls 3 (zonder summons) uit te spelen met het race-stuurtje van de Wii, waarvan live akte te zien was op zijn Twitch-kanaal TheSuperScrubs. Onderstaand hoogtepunt laat zien hoe hij de laatste loodjes van de loeizware RPG aflegt, mét dat onhandige, witte wieltje.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Thijs.'s avatar

  hmm, je moet er maar zin in hebben. Wel een toffe prestatie als die hem klaart

 2.   
  Papachico's avatar

  Thijs. schreef, "hmm, je moet er maar zin in hebben. Wel een toffe prestatie als die hem klaart"

  Hij klaart em ook maar kennelijk heb je t filmpje niet gezien.

  Wel een vette manier om em te killen haha. Wat een baas! 😆