Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Microsoft is slecht bezig? | Hot Koffie Show

Tom en Daniël schuiven deze week aan voor de Hot Koffie Show, met de stelling ‘Microsoft snijdt zichzelf in de vingers met de verkoop van de Xbox door “Play Anywhere” titels te lanceren.’! Zie hier hoe onze Tom en Daan dit uitgebreid bespreken in de Hot Koffie Show!

Heb jij nou ook een leuke stelling? Comment het hieronder en wie weet komt jou stelling in de Hot Koffie Show!

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    no shit shirlock…..

    playstation is niet crossplatform of hoe je t noemt…
    Nee vind je het gek….???? Xbox is microsoft.. microsoft is pc.. Dus nee ik vind t niet raar dat playstation games alleen op playstation kan.

    Ik ben geen xbox man zoals we wel weten…

    Hoe zit dat daar eigenlijk nu mee dan??
    Is de prijs voor dezelfde titel dan hetzelfde als wat bijv ps4 heeft.

    uitgaande van 60,- per game.. Krijg je voor die 60 euro dan de mogelijkheid om zowel op xbox te doen als op pc of moet je daarvoor wat meer betalen..???

    Zou goede service zijn naar de gamers/klanten toe… aan de andere kant dom.. een playstation zou daar dan dus echt wel meer geld voor vragen..

  2.   
    3333/3333's avatar

    Nieuwe stelling: De standpunten van Chillozz zijn helder en duidelijk geformuleerd.

  3.   
    mheiden21's avatar

    Patriotic Pepe schreef, "Nieuwe stelling: De standpunten van Chillozz zijn helder en duidelijk geformuleerd. "

    +1

    @Chilloz Goed verhaal, lekker kort! http://www.xbox.com/nl-NL/games/xbox-play-anywhere

    OT: Het is een slimme zet van Microsoft om de exclusives play anywhere te maken, aangezien ze veel terrein hebben verloren op de console markt en hiermee toch wat markt winnen maar dan op het Windows platform. Hopelijk zijn de cijfers positief voor zowel de Xbox tak en Games tak.
    Dit keer geen stelling van mijn kant, kan niets bruikbaars verzinnen deze week.

  4.   
    darroox's avatar

    Daarom koop ik geen Xbox One want het kan ook mooier op PC. Ik heb nog steeds een xbox360 die ik af en toe even aanslinger om COD te spelen. 8)

  5.   
    darroox's avatar

    Zijn de mini game computers van verschillende merken beter dan de zelf gebouwde game computers ?

  6.   
    NietNickMeneer's avatar

    Ik vind het alleen maar chil, als ik straks een pc heb kan ik ook gewoon Forza spelen en dan hoef ik niet een xbox te kopen

  7.   
    Mjolnir's avatar

    Ik denk niet dat Microsoft wakker hoeft te liggen of ze de zogenaamde ” Console War ” kunnen en willen winnen. Uiteraard moet Xbox een sterk merk zijn, maar doet dit daar echt aan af. Ik zie het meer als een cloud gaming constructie, waarbij Microsoft gewoon sterk gebruik maakt van sterk aangelegde structuren. Voor de prijzen van de games valt misschien wat te vrezen, gezien je voortaan bij Microsoft zelf moet kopen, maar op die manier houden ze wel dat deel van de markt sterk in handen.
    Elk systeem heeft ups en downs, maar ik ben nog altijd een voorstander van het Microsoft cartel. Laat maar komen die Play Anywhere. Misschien is het juist prettiger dat Xbox Exclusives als Halo nu een breder publiek kunnen aanspreken.

  8.   
    R raw's avatar

    Ik heb een xbox one en een hele slechte laptop, nou heb ik juist de xbox gekocht om daarop te gamen, nu steken ze naar mij zin te veel aandacht aan dat cross play. Waardoor er minder exclusieve titels uitkomen want met horizon zero dawn heb ik me heel erg geërgerd, een Nederlandse ontwikkelaar met een geweldige game en ik kan ‘m niet spelen xbox moet echt met wat komen, en het liefst voordat het vakantie geld gestort wordt 😜

  9.   
    Kroelbeertje's avatar

    Patriotic Pepe schreef, "Nieuwe stelling: De standpunten van Chillozz zijn helder en duidelijk geformuleerd. "

    +1 KUDDO

  10.   
    Kroelbeertje's avatar

    Stelling: Dingen als humble montly zijn een goede investering als je net begint met pc gamen en je hebt nog (bijna) geen games.