Games with Gold van april 2017 zijn o.a. Ryse en Assassin’s Creed: Revelations

Hoewel we nog een weekje maart voor de boeg hebben, heeft Microsoft nu alvast onthuld met welke games Xbox Live Gold-abonnees in april gratis kunnen claimen. Dit lijkt wat eerder dan gepland, want momenteel heeft enkel de Oostenrijkse tak van Xbox dit nieuws de wereld ingebracht.

Xbox One-bezitters kunnen tussen 1 en 30 april de Xbox One-launchgame Ryse: Son of Rome gratis claimen. Daarnaast staat ook het tweede seizoen van Telltale’s The Walking Dead op het programma. Deze kun je tussen 16 april en 15 mei gratis aan je catalogus toevoegen, mits je Gold-abonnee bent.

Ook voor Xbox 360-bezitters brengt het Games with Gold-programma weer een tweetal gratis games met zich mee. Komende maand zijn dat Darksiders en Assassin’s Creed: Revelations. Eerstgenoemde is tussen 1 en 15 april gratis te claimen, terwijl je voor het slotstuk van de Enzio-trilogie moet wachten tot 16 tot en met 30 april.

  1.   
    Pim Huberts's avatar

    Ik heb een vraagje want weet iemand hoe de je xbox 360 titels kan claimen naar je xbox one wamt ik zie altijd dat ik het niet kan op xbox.com terwijl ik op de one zit?? Iemand help me!!

  2.   
    Pim Huberts's avatar

    Verder wel goeie titels dus ben benieuwd

  3.   
    JaslanNL's avatar

    @Pim. Weet niet of dat überhaupt kan. Volgens mij moet je ze claimen via je Xbox 360, en mocht je dat gedaan hebben verschijnen ze automatisch in het ‘Klaar om te installeren’ menu op de Xbox One. Op deze manier doe ik het in ieder geval altijd.

    Verder is het een hele nette maand qua games. Wel jammer dat ik ze allemaal al heb :cry:, maar voor degene die ze nog moeten spelen, nice!

  4.   
    Pim Huberts's avatar

    @jaslanNL aaaahh oke thnx ja ik heb helaas geen 360 maar misschien dat n vriend van me hem nog heeft en dan kan ik ze misschien via hem downloaden

  5.   
    mheiden21's avatar

    Je kan de 360 games claimen vanaf de website, de 360 of via de One. Je moet alleen wel een creditcard of paypal gekoppeld hebben staan aan je account.

  6.   
    Pim Huberts's avatar

    @mheiden moet dat bij dat bij alle 3?

  7.   
    ScorpionNL's avatar

    Mooie maand. The Walking Dead ga ik zkr oppikken en ook AC. De rest heb ik al in mijn bezit.

  8.   
    Throbert's avatar

    Kijk dit is de reden waarom ik Gold heb. Goedzo Microsoft!

  9.   
    mheiden21's avatar

    @Pim Toevoegen van paypal en/of creditcard hoeft maar via een van de platformen, en werkt daarna op zowel de 360 als de one. https://support.microsoft.com/nl-nl/instantanswers/ec489f45-dd2c-4cce-bf21-b5625b9a76a0/add-update-or-remove-credit-cards-and-other-ways-to-pay

  10.   
    Pim Huberts's avatar

    (null)

  11.   
    cbst's avatar

    mooie titels.