Cringe je kapot op Twitch met nostalgische Power Rangers | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Om de nieuwe film van de Power Ranges te vieren, streamt Twitch Presents alle oude Power Ranger-series in een ellenlange marathon. Cringe ten top, maar heerlijke nostalgie, dus geniet tijdens je lunch van exploderende kartonnen dozen, geweldige vechtmoves en monsters met betere gezichtsanimaties dan Mass Effect: Andromeda.

En check vooral ook de chat, die briljant is!Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Mattiees's avatar

  het is echt geniaal om inderdaad een paar afleveringen te kijken!

 2.   
  Kroelbeertje's avatar

  Zo dat is laat, ze zijn echt al iets van een maand online met twitch tv!

 3.   
  jpbosch's avatar

  AYAYAYAYAYA