Pc-patch voor Mass Effect: Andromeda fikst problemen met onder meer Corsair-software

Mass Effect: Andromeda is vóór zijn officiële release al berucht om verschillende redenen: van de vreemde animaties tot de inkakkende resolutie. Pc-gamers die lid zijn van EA Access, ondervonden tot nu toe echter nog wat meer problemen, waarvoor de meest recente patch een oplossing biedt.

Zo zagen veel pc-gamers slechts een zwart scherm toen ze probeerden Mass Effect: Andromeda op te starten. Ook ervoeren veel gamers op de pc problemen met het geluid in de multiplayer, waardoor het moeilijk was om te bepalen waar vijanden vandaan kwamen. Ten slotte veroorzaakte de Corsair Utility Engine, gebruikt voor bijvoorbeeld headsets en toetsenborden van Corsair, een aantal crashes. Gelukkig brengt de meest recente patch een oplossing voor veel van die problemen.

Dit maakt producer Fernando Melo bekend via Twitter. Hoewel hij niet veel concreets vertelt over de nieuwste patch, weet hij wel te melden dat de bovengenoemde problemen opgelost zouden moeten zijn. Patch 1.04 is inmiddels ook verschenen voor de Xbox One en PlayStation 4, maar het is niet bekend wat de update op de consoles precies doet.

Mass Effect: Andromeda verschijnt voor niet-leden van EA Access morgen voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

  1.   
    Jerry97's avatar

    Ik heb de demo op pc gespeeld voor 10 uur en ik heb echt nergens last van gehad. Geen bugs en geen crashes. Had geluk denk ik.

  2.   
    sjaak19832015's avatar

    Uhm is dit een nieuwe patch of is dit de patch die 2 dagen geleden is uitgebracht?