Vacature van Game Freak hint naar Pokémon-game voor de Switch

In november ging het gerucht al dat er een Pokémon-game in de maak zou zijn voor de Nintendo Switch. Aan dat gerucht wordt nu nog wat extra kracht gegeven, want Pokémon-ontwikkelaar Game Freak zoekt 3D CG-ontwikkelaars die gaan werken aan een “wereldwijd populaire RPG”.

De gelukkige ontwerper zal aan het werk worden gezet aan “tekenfilmachtige, vervormde monsters, karakters en itemmodellen”. Uiteraard zullen ze ook verantwoordelijk zijn voor het verhelpen van bugs.

We’ll have you work on the production an RPG game that is popular on a global scale. It’s a title that just about anyone knows, a proposal that could be your future career.
Als dat niet klinkt als een Pokémon-spel, weten wij niet wat wel. Het contract van de nieuwe designer zal lopen tot mei van dit jaar. Als het dus inderdaad gaat om een Pokémon-game voor de Nintendo Switch, zou het kunnen dat we op de aankomende E3 meer horen.

 1.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Dit is wel echt superdik. Als ze dit als een soort Final Fantasy uitwerken dan overweeg ik om een switch te halen.

 2.   
  Papachico's avatar

  Maak er een open world game van. Net als in die tekenfilmpies dat je overal heen moet gaan om bepaalde pokemon te vangen. Als je zoiets maakt ben je binnen! Ik ga er alleen geen switch voor kopen ofzo. Nintendo is t niet meer voor mij.

 3.   
  ShinySimon's avatar

  Als er echt een Pokemon-game komt is er voor mij nog meer reden om de Switch te kopen 😀

 4.   
  iDraxo's avatar

  zal leuk worden 🙂

 5.   
  Bacotje's avatar

  Natuurlijk komt er een Pokemon game! Sla de Nintendo game catalogus open en je hebt de hele release lijst al voor de switch…..uitgekauwde pulp.

 6.   
  Leukste's avatar

  Een nieuwe Pokémon Colosseum? 😀

 7.   
  MikeGevers's avatar

  Leukste schreef, "Een nieuwe Pokémon Colosseum? 😀 "

  #PokémonStadiumMasterRace 😀