Assassin’s Creed: Empire duikt op bij Zwitserse retailer

Er gaan al langer geruchten dat Assassin’s Creed: Empire de volgende installatie wordt in de franchise, met Egypte als aanstormend thema en setting. Na een lange stilte duiken de geruchten opnieuw op waarbij een release eind dit jaar genoemd wordt, aldus de Zwitserse retailer WOG.

De retailer heeft de game op zijn website staan met als mogelijke releasedatum het vierde kwartaal van 2017. Het einde van het jaar is vaker een placeholder voor winkels als er nog geen specifieke datum bekend is, maar meestal wordt dan 31 december genoemd. Het kan zijn dat WOG meer details heeft omtrent de game, of in ieder geval een datum van lancering.

Het zijn speculaties, dus we wachten een reactie van Ubisoft af. Assassin’s Creed: Empire speelt zich af in Egypte en moet de serie omgooien en verfrissend aan laten voelen.

 1.   
  RikZonderC's avatar

  jajajajajajajajajajajajajaja.

  Er zijn trouwens ook screenshots opgedoken waarop de releasedatum oktober wordt genoemd.

 2.   
  420blazeit's avatar

  Laat maar komen.

 3.   
  Downzilla's avatar

  Holy shit, ik voel me nu al teleurgesteld. Waar kan ik pre orderen?

 4.   
  Papachico's avatar

  Heb dr wel weer zin in. Hoop dat t vet gaat worden. Egypte stond al heel lang op mn lijstje 😀

 5.   
  Pim Huberts's avatar

  Goed dat ze Ff n tussenjaartje hebben genomen zo kunnen ze de serie weer een beetje en hopelijk goed tot leven wekken! Ben zeer benieuwd wat t gaat brengen kijk nu nog iets meer uit naar de E3 maar ik ga sowieso niet overhypen!

 6.   
  STRAIGHT FLUSH's avatar

  Pim Huberts schreef, "Goed dat ze Ff n tussenjaartje hebben genomen zo kunnen ze de serie weer een beetje en hopelijk goed tot leven wekken! Ben zeer benieuwd wat t gaat brengen kijk nu nog iets meer uit naar de E3 maar ik ga sowieso niet overhypen!"

  Is vooral een slimme marketing strategie. Ze kweken verlangen, naar een nieuwe AC game, bij de fans.
  Ze creëren schaarste. Dit zie je ook bij veel artiesten die een tijdje stoppen met optreden. Wanneer ze een comeback maken, wil iedereen ze zien. 🙄

 7.   
  Turk–Life's avatar

  Eindelijk mijn dromen komen 1 voor 1 uit!

  Ik hoopte al heel lang op egypte. Nu nog t verre oosten en de vikingen!

 8.   
  toqeer's avatar

  Zo he he dat is lang geleden eindelijk weer een ac hoop dat ie net zo goed word als deel 2 en veel originele dingen erin stoppen. 😛

 9.   
  Bram_M99's avatar

  Hoewel ik zulke verschijningen nooit zo betrouwbaar vind lijkt de setting mij heel tof