Zing de Halo-soundtrack in een kerk! | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Onze generatie komt niet vaak meer in de kerk, maar als we er komen weten we er goed gebruik van te maken! De vaak Middeleeuwse gebouwen hebben een akoestiek waar je u tegen zegt, en nodigen dan ook van harten uit om die epische soundtrack van Halo te zingen. Kippenvel!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  tijn80's avatar

  Ik weet wat Peter zondag gaat doen 😀

 2.   
  MisterMDW's avatar

  Het lijkt echt bijna alsof de soundtrack zo ook is opgenomen 😳

 3.   
  TheNerdNL's avatar

  Als ik na een kerk moet wordt ik al somber. Dit heb niet veel geholpen. Maar wel tof van de camara man dat die effe vertelt he je mag beginnen. KNIP IN JE VIDEOS! En bij deze geeft ik het ook een reeting: 2 Reeten