Razer lanceert beloningsprogramma zVault voor in-game aankopen en kortingen

Na de sponsorscam van even geleden, komt er nu dan toch legitiem nieuws uit Razers hoek. Het concept liep al langer in beta-fase, maar is nu dan toch echt gelanceerd: Razer zVault. Deze website deelt zogenaamde zGold en zSilver valuta uit voor bepaalde handelingen, waarmee op hun beurt weer andere apparatuur en in-game producten te kopen zijn.


Met enkel een verificatie van een account, ontvangen gamers een startbedrag van 2,000 zSilver. Door verolgens games te spelen, in te loggen op Razer-services of aankopen te maken van Razer en specifieke partners, kun je meer valuta binnenharken. Met zSilver kan dan bijvoorbeeld randapparatuur of korting daarvoor verzilverd worden (hah, no pun intended). Met zGold kunnen gamers in-game aankopen doen of zelfs losse spellen kopen van derden partijen. Prominente partners zijn momenteel games als SMITE en Paladins, alsmede een aantal distributieplatformen.

zSilver wordt met name verdiend door actief te zijn als gamer en gebruik te maken van Razer-producten, terwijl zGold eventueel ook gewoon gekocht kan worden.

Momtenteel staat Razers eigen zVault nog in de kinderschoenen, maar Razer hoopt zelf de service geleidelijk aan uit te breiden. Meer sociale interactie, betere beloningen en in de toekomst wellicht ook het verzilveren van games op platformen als Steam en Uplay.

Ben jij te porren voor deze nieuwe onderneming van Razer, of is dit het zoveelste nieuwe platformen waar je liever geen omkijken naar wilt hebben. Wij zijn benieuwd naar jouw ervaringen met beloningsprogramma’s als deze…

Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren