Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Middle-earth: Shadow of War | Video Preview

Tom was gelukkig toen hij hoorde dat hij naar Londen mocht voor de eerste kennismaking met Middle-earth: Shadow of War! Wat mogen we allemaal verwachten van het vervolg van Shadow of Mordor? Je ziet het in deze uitgebreide video preview, met onze eindbaas Peter!

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Hopelijk bevalt de game net zo goed als het eerste deel. Kan je bijvoorbeeld je progressie uit game 1 meenemen naar game 2?

  2.   
    Tom's avatar

    Voor zover bekend niet. Het is natuurlijk ook een los epos, aangezien Mordor nog aardig binnen de perken van de canon speelde, en War echt alles overboord gooit.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    Opzich wel logisch idd, agh de tijd zal ons leren wat de game gaat brengen ๐Ÿ™‚

  4.   
    Kamelot2's avatar

    Zeker benieuwd! Maar ook erg benieuwd naar de ps4 update 4.50 morgen! Boost modus gaat zeker aan xD

  5.   
    mattioza's avatar

    Het is eerste deel was heel vermakelijk en het tweede deel klinkt alvast vet. ๐Ÿ˜€

  6.   
    Tom's avatar

    Als liefhebber van het eerste deel voelde ik me ook ontzettend goed aangesproken door dit alles. Monolith weet duidelijk heel goed wat de sterke punten van het origineel waren, en gaat er gewoon genadeloos achteraan dat allemaal uit te breiden. Misschien niet enorm out-of-the-box, maar wie boeit dat als je een leger van unieke en hilarische Uruk-hai tegen Sauron mag keren?

  7.   
    Mattiees's avatar

    over goede frag gesproken, waar is die van zaterdag gebleven!? ๐Ÿ™„

  8.   
    Tom's avatar

    Wegens drukte bij de editor van dienst, is Goeie Frag een weekje verschoven. De aflevering van afgelopen weekend verschijnt dus, met een beetje geluk, aanstaande zaterdag. ๐Ÿ™‚