De geschiedenis van Fire Emblem | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Fire Emblem is momenteel één van Nintendo’s best verkopende gameseries. Door het succes van Awakening en Fates heeft de franchise een enorme boost gekregen omdat voorgaande delen niet zo goed verkochten. Fire Emblem is ook een serie die al sinds de NES loopt, maar bij ons in het Westen pas vanaf de GBA geïntroduceerd werd. Misschien is een lesje geschiedenis van de franchise daarom wel handig. Het is een aardig lange video, maar zeker de moeite waard.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren