Multiplayer maps Mass Effect: Andromeda zullen allemaal gratis zijn

Hoewel Mass Effect: Andromeda over vijftien dagen uitkomt, hebben we nog niet heel veel informatie over de multiplayer van de game. Wel weten we dat dit aspect niet zo nadrukkelijk aanwezig is als in Mass Effect 3, waarin je online móést spelen om meer War Assets te krijgen. In Mass Effect: Andromeda heeft de multiplayer geen enkele invloed op de singleplayer.

Maar nu maakt ontwikkelaar BioWare informatie bekend die interessant is voor mensen die geïnteresseerd zijn in de multiplayer: alle maps zullen gratis toegankelijk zijn, net als in Mass Effect 3.

Helaas liet BioWare vorige week weten dat er geen multiplayer beta zal plaatsvinden voor Mass Effect: Andromeda. We zullen dus moeten wachten tot de daadwerkelijke release om hem uit te proberen.

Mass Effect: Andromeda verschijnt in Europa op 23 maart voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  Drazo's avatar

  Als ze een beta doen dan wil niemand meer het spel kopen. Alle mensen die Mass Effect bij Bioware grootgebracht hebben zijn allang vertrokken .

 2.   
  KevinNaaldwijk's avatar

  Dat is niet helemaal waar. De game word door een nieuwe studio van Bioware gemaakt en deze heeft de multiplayer in Me3 gemaakt die nog steeds gespeeld word. Dus als het ergens mis is met het spel zal dat niet de multiplayer zijn. Deze studio is flink uitgebreid met mensen dus ja er zitten nieuwe mensen aan de game te werken. Een heel veel van hun zijn mass effect fans die daar zijn gaan werken omdat ze fan zijn. En mike gamble is gewoon nog producer waar ik wel veel vertrouwen in heb. Voornamelijk Citadel DLC en shadowbroker waar hij verantwoordelijk voor was. Dus gaat helemaal goed komen.

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  KevinNaaldwijk schreef, "Dat is niet helemaal waar. De game word door een nieuwe studio van Bioware gemaakt en deze heeft de multiplayer in Me3 gemaakt die nog steeds gespeeld word. Dus als het ergens mis is met het spel zal dat niet de multiplayer zijn. Deze studio is flink uitgebreid met mensen dus ja er zitten nieuwe mensen aan de game te werken. Een heel veel van hun zijn mass effect fans die daar zijn gaan werken omdat ze fan zijn. En mike gamble is gewoon nog producer waar ik wel veel vertrouwen in heb. Voornamelijk Citadel DLC en shadowbroker waar hij verantwoordelijk voor was. Dus gaat helemaal goed komen."

  Ik heb de mp van 3 niet echt gespeeld en vraag me af hoeveel mensen 20 euro gaan betalen voor mp boosts. Zelf ga ik voor de deluxe editie van 70 euro. Zijn er eigenlijk mensen die de super deluxe editie van 90 euro gaan halen?

 4.   
  KevinNaaldwijk's avatar

  Ik heb de deluxe editie. Maar ik zou hem niet aanraden. Gaat nergens over dat je de Multiplayer Super Deluxe Booster Packs krijgt. En eigenlijk gaat het om unlocken in de multiplayer van wapens dus ben je er ook eerder klaar mee. :’)