Speedrunnen in The Legend of Zelda: Breath of the Wild | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Vandaag is de Nintendo Switch gelanceerd, met daarbij natuurlijk The Legend of Zelda: Breath of the Wild. Hoewel deze game je tientallen uren kan opslokken, zijn er al meerdere speedruns gedaan. Breath of the Wild is binnen 50 minuten uitgespeeld, maar onderstaande video toont in twaalf minuten de wandeling van de Great Plateau naar de eindbaas.


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
 1.   
  Kauwgom's avatar

  Zodra ik een game heb uitgespeeld bekijk is zulke filmpjes. Ik wil het liefst 100 uur over een game doen.

 2.   
  JustB's avatar

  Waarom zou je überhaupt een Zelda game zo snel uit willen spelen?!:p Daar wil je toch weken van genieten?

 3.   
  Brak's avatar

  JustB schreef, "Waarom zou je überhaupt een Zelda game zo snel uit willen spelen?!:p Daar wil je toch weken van genieten?"

  Omdat het kan

 4.   
  LorenzoLegendz's avatar

  Wel, dat was snel. 😆 verwachtte dat niet, en Nintendo helemaal niet!

 5.   
  wesvampire's avatar

  leuk maar toch maar liever de tijd nemen voor zo’n mooi spel

 6.   
  Aprotodon's avatar

  Nee, gewoon niet

 7.   
  King Bowser's avatar

  Ik speel liever op mijn dooie gemak.