Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Nieuwe trailer: Sea of Thieves Technical Alpha: Update 0.1.1 – Taming New Seas

Dit weekend draait er weer een nieuwe Technical Alpha voor Sea of Thieves, en niet zo maar een. De vriendelijke piraten van Rare hebben de testversie van hun game nu voorzien van een fikse update, met meer opdrachten, gevechtsmogelijkheden en tegenstand. In deze Technical Alpha update-video praat het ontwikkelteam je bij over de stand van zaken…

 1.   
  Tom's avatar

  Was zelf sinds vorige ronde al ingeloot, maar dit wordt mijn eerste weekend waar ik daadwerkelijk bij kan zijn. Hoop dat ik aanstaande zondag nog wat tijd heb om in deze diepe wateren te duiken. 8)

 2.   
  mheiden21's avatar

  Erm Tom de alpha test is alleen zaterdag tussen 20:00 – 23:00uur. Zondag sta je voor een dichte deur 😉

 3.   
  Tom's avatar

  Wellp, terug naar in een hoekje huilen it is.

 4.   
  mheiden21's avatar

  Gewoon al je afspraken annuleren, verzin een smoes. Acute diarree ofzo.

 5.   
  Mark89NL's avatar

  Ahh balen voor je Tom maar waarom de uitgever het zo kort doet snap ik ook niet.

 6.   
  Tom's avatar

  Nou ja, afspraken afzeggen. Ik ben aanstaande zaterdag in dienst bij Nintendo, die wil ik nu wel graag te vriend houden, haha.

  Maar inderdaad; Rare mag wel weer gewoon volledige weekenden gaan draaien met die Technical Alpha’s, lijkt me zo. Dat hebben ze in voorgaande rondes toch ook gedaan, of vergis ik me nu?

 7.   
  Mark89NL's avatar

  Oh je moet in een Mario pak succes dan 😛

 8.   
  Downzilla's avatar

  Kan je autoplay van videos ook uitzetten op gn?

 9.   
  Tom's avatar

  Momenteel is dat niet mogelijk, maar dat zit waarschijnlijk wel in het verschiet voor versie 6 van GamersNET. De back-end van onze nieuwe website draait qua video’s op een volledig andere service, die superieure videokwaliteit en -instellingen ondersteunt.

 10.   
  Downzilla's avatar

  Tom schreef, "Momenteel is dat niet mogelijk, maar dat zit waarschijnlijk wel in het verschiet voor versie 6 van GamersNET. De back-end van onze nieuwe website draait qua video’s op een volledig andere service, die superieure videokwaliteit en -instellingen ondersteunt. "

  nice