Creative Assembly bezig met Total War: Warhammer 2

Ontwikkelaar Creative Assembly bracht vorig jaar met Total War: Warhammer voor het eerst een Total War-game die niet op de historie is gebaseerd en dat blijkt de studio geen windeieren gelegd te hebben. Sterker nog, de Britse ontwikkelaar laat weten dat men de Total War: Warhammer-games als een trilogie wil benaderen en dat Total War: Warhammer 2 al in ontwikkeling is. Daarbij is een tweede team momenteel bezig om Total War: Warhammer nog van de nodige ondersteuning te voorzien, waartoe onder meer de toevoeging van de Bretonnia factie behoort.

De komende twee Total War: Warhammer-games zullen door Creative Assembly als standalone releases gezien worden die ieder over hun eigen campaign maps beschikken. Daarbij staat bij de release van iedere game een viertal nieuwe facties centraal. Hoewel er sprake is van drie standalone Total War: Warhammer-games, zullen de spellen wel enige vorm van integratie kennen. Als je over alle drie de games beschikt, zul je uiteindelijk namelijk een grand campaign kunnen spelen met de facties en maps van alle drie de Warhammer-games.

Wanneer Total War: Warhammer 2 verschijnt, is vooralsnog onbekend.

 1.   
  Downzilla's avatar

  Dit was toch al voor de launch bekend?

 2.   
  420blazeit's avatar

  ๐Ÿ™ maak nou maar een nieuwe realistische total war. Warhammer is leuk voor derbij maar ga je er alstjeblieft niet op focussen….

 3.   
  Supermanneke's avatar

  420blazeit schreef, " ๐Ÿ™ maak nou maar een nieuwe realistische total war. Warhammer is leuk voor derbij maar ga je er alstjeblieft niet op focussen…."

  Er zijn binnen CA momenteel drie teams bezig met Total War games. Allereerst is er het “main”-Warhammer team, dat werkt aan de nieuwe delen binnen de Warhammer serie, dan is er het “support”-Warhammer team voor de huidige Warhammer game voor bug fixes en DLC. Als laatste is er het historische team dat werkt aan historische Total War games, hun laatste game was Total War: Atilla.

 4.   
  PaNNa's avatar

  420blazeit schreef, " ๐Ÿ™ maak nou maar een nieuwe realistische total war. Warhammer is leuk voor derbij maar ga je er alstjeblieft niet op focussen…."

  Ik vond het toch eens wat anders de setting, zo is er eens wat variatie.