Middle-earth: Shadow of War officieel onthuld; verschijnt nog dit jaar

Nadat we jullie gisteren al berichtten over de ongeplande onthulling van Middle-earth: Shadow of War door de Amerikaanse retailer Target, heeft uitgever Warner Bros. de game nu ook officieel onthuld. Middels onderstaande trailer doet Warner Bros. de game van Monolith uit de doeken.

In Shadow of War krijg je te maken met talloze vijanden uit het Lord of the Rings-universum, waaronder Sauron en de Nazgul. Natuurlijk keert het veel geprezen Nemesis-systeem uit Shadow of Mordor terug. Daarbij moeten de acties en beslissingen van de speler nu een grotere impact hebben, doordat niet alleen karakters maar ook omgevingen hierdoor gevormd worden.

Erg lang hoeven we niet te wachten op Shadow of War. De opvolger van Shadow of Mordor verschijnt namelijk al op 22 augustus 2017 voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    JaslanNL's avatar

    Oh yeah! Dankzij die trailer krijg ik wel ontzettende zin om wat orcs af te slachten in Middle Earth! Gelukkig is het geen 3 jaar wachten op deze game maar een paar maandjes. Ben benieuwd naar de daadwerkelijke gameplay!

  2.   
    juggalonl's avatar

    Komt er multiplayer in het spel? want ik zag dat als je het spel pre-orderd dat je 4 legendarische Orc Champions ontvangt + The Epic Sword of Dominion.

  3.   
    Thijs.'s avatar

    erg brute trailer 😆

  4.   
    Tom's avatar

    juggalonl schreef, "Komt er multiplayer in het spel? want ik zag dat als je het spel pre-orderd dat je 4 legendarische Orc Champions ontvangt + The Epic Sword of Dominion."

    Dat kan heel goed verwijzen naar je eigen zwaard en je eigen Orc-leger, net zoals je in Shadow of Mordor had.

    Zie sowieso niet zo snel echt een multiplayer hierin verschijnen, hoogstens een kleine co-op modus. De kracht van Shadow of Mordor zat ‘m ook gewoon in het feit dat het een lekker uitgebreide singleplayer ervaring was, á la een Arkham-game of Mad Max bijvoorbeeld.

    Heb zelf enorm genoten van Mordor, erg benieuwd naar War nu. 8)

  5.   
    jelte23's avatar

    Het eerste deel is zo tof! Heb de GOTY edition en heb hem nog lang niet uitgespeeld. Dus ik zal dit spel nog niet meteen kopen, eerst deel 1 maar eens uitspelen.

  6.   
    MikeGevers's avatar

    Damn, dit jaar nog? Ik hoop rond die tijd klaar te zijn met mijn scriptie, dus dat wordt binge-gamen 8)

  7.   
    Weeman86's avatar

    Ik ben niet zo happig op dit soort verzinsels in een gevestigde wereld en verhaal…maar het eerste deel was inderdaad al erg goed en vermakelijk. De trailer ziet er ook nog eens goed uit, dus deze gaat er ook wel komen!

  8.   
    FireBallz's avatar

    De vorige heb ik voor 5 uur gespeeld, daarna had ik het wel gezien. Ga deze dus maar uit de budgetbakken vissen, vind 60 euro net iets te veel voor 5 uur.