Amerikaanse retailer onthult per ongeluk Middle-Earth: Shadow of War

Het in het najaar van 2014 verschenen Middle-earth: Shadow of Mordor was voor velen een uiterst aangename verrassing en destijds scoorde de game van Monolith dan ook goed in talloze Game of the Year-lijstjes. Een vervolg kon dan ook haast niet uitblijven en nadat diverse geruchten al die kant op wezen, lijkt een nieuw deel nu toch definitief een zekerheidje. Op de website van de Amerikaanse retailer Target prijkt namelijk Middle-earth: Shadow of War. Uit de bijbehorende gameomschrijving kunnen we in ieder geval opmaken dat het veel geprezen Nemesis-systeem ook zijn opwachting zal maken in Shadow of War:

Go behind enemy lines to forge your army, conquer Fortresses and dominate Mordor from within. Experience how the award winning Nemesis System creates unique personal stories with every enemy and follower, and confront the full power of the Dark Lord Sauron and his Ringwraiths in this epic new story of Middle-earth.
Op de website van Target zijn naast een reguliere versie van Shadow of War voor de PlayStation 4 en Xbox One, ook Gold Editions voor deze platformen te vinden. De veertig euro extra kostende Gold Edition geeft toegang tot diverse uitbreidingen, waaronder de toevoeging van een nieuwe missies, tegenstanders en wapens:
Gold Edition includes:
• Slaughter Tribe Nemesis Expansion
• Outlaw Tribe Nemesis Expansion
• The Blade of Galadriel Story Expansion
• The Desolation of Mordor Story Expansion
• Gold War Chest
• Over $125 in total value

Nemesis Expansions include a new Orc Tribe featuring new enemies, followers, missions, abilities, weapons, Fortress and wilderness updates, and a Mythic Gear Set.

Story Expansions introduce a new campaign, playable character & abilities, side missions, enemies, allies & more.

Er wordt een releasedatum van 22 augustus genoemd voor Middle-Earth: Shadow of War door Target, wat zou betekenen dat Warner Bros. de game relatief kort voor release onthuld. Een strategie die onder meer Bethesda met Fallout 4 met succes gebruikte. Onlangs liet Warner Bros. al weten dat het op 8 maart een aankondiging zal gaan doen, de link met Middle-Earth: Shadow of War is daarbij snel gelegd.

[SCREENSHOTS]

  1.   
    nielsiebro's avatar

    Dat is heel vet!

  2.   
    JaslanNL's avatar

    Ik heb me prima vermaakt met Shadow of Mordor. Het gevechtssysteem en de sfeer was helemaal in orde. Waar ik wel op hoop is een uitgebreider verhaal en iets levendiger omgeving. Maar na zo’n leuk deeltje 1 kan het bijna niet misgaan zou je denken.

  3.   
    Downzilla's avatar

    Niiiijiiccceeeee!!!!!!!

  4.