Mogelijke connectieproblemen tussen pre-release Joy-Con en de Switch

Er zijn meerdere meldingen van media-outlets die een Switch vroegtijdig hebben gehad waarbij er een vreemd probleem was tussen de Joy-Cons en de Switch. In de gerapporteerde gevallen bleek dat de Joy-Cons problemen geven met het synchroniseren tussen de controllers en het apparaat.

Opvallend is dat het voornamelijk voor komt bij de linker Joy-Con en tijdens het spelen van Breath of the Wild. Ook zijn er meldingen van mensen die tijdens het navigeren van het Switch-menu problemen kregen. Het is niet bekend of de meeste spelers het probleem tijdens het spelen met de grip of onderweg hebben ervaren. Vooralsnog komen de problemen alleen voor bij Switch-consoles die voor de officiële release aan pers is verspreid. De mogelijkheid bestaat dat het bij uiteindelijke release niet meer voor komt door middel van een patch.

  1.   
    CHILLOZZ's avatar

    Dat is altijd ruk, Maar hey het is een nieuw product dus dan kan er altijd wel wat aan de hand zijn.

    Wellicht dat ze het al eruit hebben voordat de normale consument hem kan kopen…

    Over de switch heb ik toch nog wel vele vragen. Die me nog steeds niet beantwoord zijn. Maar dit vraag ik wel eens keer tijdens een stream. Ik ga er ff vanuit dat we toch wel eens keer een switch stream krijgen te zien..

  2.   
    Kamelot2's avatar

    Tot nu toe heeft mijn broertje nergens problemen mee. Heeft hem net een weekje dus misschien komt het probleem nog wel naar voren toe maar zal het wel melden aan hem dat er problemen zijn gemeld.

  3.   
    CHILLOZZ's avatar

    ”Kamelot2″ schreef, "Tot nu toe heeft mijn broertje nergens problemen mee. Heeft hem net een weekje dus misschien komt het probleem nog wel naar voren toe maar zal het wel melden aan hem dat er problemen zijn gemeld. "

    Wellicht al verholpen.

    Maar uhmmm die echte switch release is/was/IS toch 1maart ofniej..

    Dan heb je m wel al vroeg binnen dan

  4.   
    Kamelot2's avatar

    Dat zou misschien wel kunnen. Ik heb werkelijk geen idee wanneer de release is. Haha maar even goed het is een leuk ding hoor maar verder niet iets voor mijzelf. Zal het amper gebruiken. Ben te vreden met mijn ps4 pro en pc. Ze hebben ook niet echt leuke games ervoor. Alhoewel die Zelda game wat mijn broertje heeft best wel bijzonder is maar erg leeg uitzag in de open wereld.