Crash Bandicoot N. Sane Trilogy misschien toch geen exclusieve PlayStation 4-titel

Ondanks zijn uitjes op andere platformen lijkt Crash Bandicoot voor de meeste mensen nog steeds een mascotte van PlayStation. Van het aankomende spel Crash Bandicoot N. Sane Trilogy werd daarom ook gedacht dat de game exclusief voor de PlayStation 4 uit zou komen, maar dit is misschien niet het geval.

De Ierse PlayStation-afdeling heeft een tweet naar buiten gebracht die suggereert dat Crash Bandicoot N. Sane Trilogy voor nu alleen naar de PlayStation 4 en 4 Pro komt. Inmiddels is de tweet al verwijderd, maar het is sommigen wel opgevallen. Wat er precies met de tweet bedoeld wordt weten alleen Activision en Sony, maar er kan sprake zijn van een tijdelijke exclusiviteit zoals ook het geval was bij Rise of the Tomb Raider. Vooralsnog staat Crash Bandicoot N. Sane Trilogy in de planning voor 30 juni 2017 voor PlayStation 4.

 1.   
  MaxG's avatar

  Zou zeker vet zijn als Crash ook op andere consoles komt 😀 Ideale Nintendo Switch titel 🙂

 2.   
  kiesmaarwa's avatar

  Mwa ik weet niet hoor… Crash Bandicoot is toch wel een PS juweeltje natuurlijk. Ik zou het wel terecht vinden als ie exclusive blijft

 3.   
  Papachico's avatar

  kiesmaarwa schreef, "Mwa ik weet niet hoor… Crash Bandicoot is toch wel een PS juweeltje natuurlijk. Ik zou het wel terecht vinden als ie exclusive blijft"

  Ik gun het anderen ook hoor maar het is en moet ook een PS juweeltje blijven. Mja Sony en Activision.. 2 vieze geldwolven. Had ook niet anders verwacht.