‘Former president’ Obama schopt kont in For Honor | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wij bij GamersNET zijn druk in de weer voor onze content rondom For Honor. Niet alleen verschijnt binnenkort een uitgebreid koopadvies én een video review, maar uiteraard ook het epische slotstuk van onze ‘Ultieme Viking‘-serie. Soon…

Het moge duidelijk zijn: onze miezerige leventjes op de redactie draaien nu vooral om Ubisofts brute vechtspelletje, en dat omarmen we maar al te graag. Deze geinige video van een ‘Obama-impersonator’ in For Honor laat in ieder geval een frisse, eloquente wind waaien door de anders vooral met krijgerskreten gevulde game. Geniet ervan!


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
Het is niet mogelijk om op dit bericht te reageren