Speel Doom met je Porsche 911 | Luchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Iedereen heeft natuurlijk wel een Porsche 911 in de garage staan. Zo niet, dan is de bijgaande video een goede reden om er toch maar eens een aan te schaffen. YouTuber Vexal staat bekend als grappenmaker en deze keer plaatste hij een video online, waarin hij de klassieke Doom bestuurt met een Porsche 911. Eerder deed hij dat met een broodrooster, vandaar ook het broodrooster op de passagiersstoel van de rode 911. De geloofwaardigheid is helaas zo laag dat de beelden zouden passen in de “Fake News” rants van Donald Trump, maar vermakelijk is het zeker. Erg gebruiksvriendelijk is de letterlijke besturing overigens niet en de reguliere weg heeft dus nog steeds de voorkeur.

Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!
  1.   
    Flapjack's avatar

    welcome to carwrecking 101

  2.   
    Thijs.'s avatar

    Mooie auto (: