Michiel en Tom wauwelen in het rond, soms over games! | GamersNET Radio #351


De verloren zoon is teruggekeerd: niemand minder dan Michiel schuift aan om met Tom een gloednieuwe aflevering #351 van onze wekelijkse gaming podcast te presenteren! Het tweetal bespreekt de week, hun gespeelde games en alle content die deze week op onze knusse website verscheen. Welkom bij een nieuwe GamersNET Radio

Tom is zelf tekeer geweest in het nog te verschijnen Prey en onze Michiel keert terug uit The Witcher 3, maar uiteraard bespreken zij ook de grootste headlines van de afgelopen week…

Denk aan discussie over Destiny 2, de beloofde terugkeer van de ‘roots’ van Call of Duty, maar ook het verschijnen van Cities: Skylines op Xbox One… Geniet ervan!

[radio]

Luister hier naar Aflevering #351 van GamersNET RADIO![/radio]


GamersNET Radio is iedere vrijdag live te volgen tussen 16:00 en 17:00 op het GamersNET Twitch-kanaal! De gehele show is vanaf zaterdag terug te kijken/luisteren via GamersNET. Wordt ook lid van de podcast via iTunes om de show direct als audio binnen te halen.

Jullie mening is belangrijk en die draagt zeker bij aan de show, dus laat vooral je reactie achter of mail naar [email protected]. Wij behandelen jullie verhalen, meningen en ervaringen maar al te graag!

GamersNET Radio is oorspronkelijk bedacht als podcast, naar aanleiding daarvan hebben wij besloten het terugluisteren tot de audio te beperken. Wil je ons ook zien? Kijk dan elke vrijdagmiddag LIVE mee! Tot twee weken na de uitzending is de (video)stream nog terug te vinden op ons Twitch-kanaal.

  1.   
    Thijs.'s avatar

    Goed om Michiel weer te zien!