PewDiePie verontschuldigt zich voor antisemitische uitspraken

Een paar dagen geleden berichtten wij nog over PewDiePie. De YouTuber raakte in opspraak nadat hij twee Afrikanen betaalde om een bord met “dood aan alle Joden” op te houden. Disney, het bedrijf dat achter hem stond, verbrak hierna per direct zijn banden met Felix.

YouTube wachtte ook niet lang en cancelde een exclusieve show. PewDiePie gaat nu openbaar door het stof en verontschuldigt zich in een nieuwe video. Hierin verontschuldigt hij zich voor zijn acties, al benadrukt hij ook dat de zaak nogal opgeblazen is. Daarvan geeft PewDiePie de mainstream media de schuld. Deze zouden zich bedreigd voelen door zijn succes en daarom een heksenjacht op hem hebben geopend.

 1.   
  3333/3333's avatar

  Iran lanceert testraketten waar in het Hebreeuws ‘Dood aan Israël’ op staat geschreven, Palestijnse kinderen kijken naar kinderprogramma’s waarin het moorden van joden als een heldendaad wordt beschouwd, de NOS laat een moslim zijn beklag doen over racisme in Nederland wanneer later blijkt dat het “slachtoffer” op Twitter liet weten dat Hitler zijn werk af had moeten maken. Ga zo maar door.

  Maar de mainstream media duikt liever gretig op een slechte grap van een onschuldige YouTuber in plaats van verslag te doen over echt antisemitisme. Geen wonder dat het vertrouwen in de mainstream media vandaag de dag zo laag is.

 2.   
  420blazeit's avatar

  ^Dit

 3.   
  Gozer_033's avatar

  All hail pepe 😀

 4.   
  mmx's avatar

  Weer geen game nieuws dit hoort hier niet .

 5.   
  VkraM16's avatar

  mmx schreef, "Weer geen game nieuws dit hoort hier niet ."

  Wie ben jij om te bepalen wat wel of niet op deze website hoort? Naar mijn idee is dit gewoon game gerelateerd nieuws en anders ben je niet verplicht om het te lezen, dus stop met zeiken.

 6.   
  VkraM16's avatar

  Patriotic Pepe schreef, "Iran lanceert testraketten waar in het Hebreeuws ‘Dood aan Israël’ op staat geschreven, Palestijnse kinderen kijken naar kinderprogramma’s waarin het moorden van joden als een heldendaad wordt beschouwd, de NOS laat een moslim zijn beklag doen over racisme in Nederland wanneer later blijkt dat het “slachtoffer” op Twitter liet weten dat Hitler zijn werk af had moeten maken. Ga zo maar door.
  Maar de mainstream media duikt liever gretig op een slechte grap van een onschuldige YouTuber in plaats van verslag te doen over echt antisemitisme. Geen wonder dat het vertrouwen in de mainstream media vandaag de dag zo laag is. "

  Maar je snapt toch hopelijk wel dat Pewdiepie een voorbeeldfunctie heeft? Zeker als je bedenkt wat de gemiddelde leeftijd van de kijker is, vind ik dit gewoon niet slim van hem.

  En wat betreft de media. Inderdaad zij hebben de neiging om altijd de boel op te blazen, maar dat is al decennia lang al zo. Dus daar moet je gewoon eenmaal slim mee om gaan en dit soort ”grapjes” in het openbaar lekker achter gesloten deuren houden. Als je de haters tenminste niet wilt voeren.

 7.   
  Kroelbeertje's avatar

  DIT IS GEEN GAMEGERLATEERD NIEUWS!!!

 8.   
  PaNNa's avatar

  mmx schreef, "Weer geen game nieuws dit hoort hier niet ."

  Weer een idioot. Hij is een gamestreamer, dus is het nieuws game gerelateerd.

 9.   
  MaTriXX's avatar

  VkraM16″][quote=”mmx schreef, "Weer geen game nieuws dit hoort hier niet ."

  Wie ben jij om te bepalen wat wel of niet op deze website hoort? Naar mijn idee is dit gewoon game gerelateerd nieuws en anders ben je niet verplicht om het te lezen, dus stop met zeiken.
  [/quote]

  ^Dit

  Snap niet waarom men bepaald nieuws niet als game nieuws ziet, wil je het niet lezen prima click er dan niet op.

  Ik denk zelf dat pewdienogwat een beetje naast zijn schoen ging lopen en denkt dat alles mag tegenwoordig.

 10.   
  Bosnegert's avatar

  Ik mis op gamersnet nog een topic over patricia paay. Dit wordt steeds meer de nieuwe story dan dat het daadwerkelijk alleen maar over games gaat. pls stop deze trend

 11.   
  Flapjack's avatar

  Kroelbeertje schreef, "DIT IS GEEN GAMEGERLATEERD NIEUWS!!!"

  EN JIJ BENT GEEN MODERATOR OF ADMIN!!!

 12.   
  Downzilla's avatar

  lolwtf, als dit nou over pewdiepie ging die iets met een game had gedaan ok, maar hij heeft nj iets niet game gerelateerds gedaan, en er worden acties ondernomen die niets met games te maken hebben. Het enige wat hier game gerelateerd is, is dat hij game videos op yt zet. GGamersnet

 13.   
  Lazar93's avatar

  Zeiken om het zeiken. Als het artikel je niet aan staat lees het dan niet? Ontopic Hij heeft inderdaad een voorbeeld functie dus erg slim was dit niet van hem. Maar een beetje hypocriet is het wel.