Cities: Skylines komt deze lente naar Xbox One en Windows 10

Cities: Skylines gaat al een tijdje mee. Zo lang, zelfs, dat er al twee uitbreidingen zijn verschenen, namelijk After Dark en Snowfall. Waar het tot nu toe wat stil over was, was de Xbox One-versie die ontwikkelaar Paradox heeft beloofd.

Die stilte wordt nu eindelijk doorbroken: Paradox maakt bekend dat we dit voorjaar nog aan de slag kunnen met de game op de Xbox One. Het is dus nog geen concrete datum, maar het wordt in ieder geval bevestigd dat de Xbox One-versie niet is geannuleerd.

De Xbox One-versie van Cities: Skylines bevat naast de basisgame ook de eerdergenoemde After Dark DLC. Ook is de game door Tantalus Media geoptimaliseerd voor besturing via controllers.

Tegelijk met de Xbox One-versie komt Cities: Skylines uit op Windows 10, oftewel de Windows Store. Het is niet bekend of ook bij die versie de After Dark-uitbreiding is inbegrepen.

Check hieronder de nieuwe trailer voor de Xbox One-versie van Cities: Skylines.

  1.   
    mheiden21's avatar

    Ben benieuwd of dit wel fijn speelt op console.

  2.   
    JaslanNL's avatar

    Precies wat mheiden zegt. Ben altijd sceptisch over de besturing bij dit soort games. Halo Wars was één van de weinigen die het aardig lukte om iets goeds neer te zetten, maar ik geef zelf toch altijd een flinke voorkeur aan de PC bij dit soort titels.