Open beta Ghost Recon: Wildlands loopt van 23 tot en met 27 februari

We wisten al dát het eraan zat te komen: een open beta voor Ghost Recon: Wildlands. Eerder maakte Ubisoft namelijk bekend dat die een nieuwe regio zal bevatten. Nu maakt Ubisoft wellicht nog een belangrijker feitje bekend: de releasedatum. Iedereen die wil, kan van 23 tot en met 27 februari aan de slag met de open beta.

Naast de eerdergenoemde nieuwe regio, krijgen we in de open beta ook toegang tot alle content uit de afgelopen gesloten beta. De nieuwe regio heet Montuyoc en herbergt een aantal van de sterkste vestingen van Santa Blanca, het drugskartel waar je het tegen opneemt in de game.

Mocht je overigens weinig tijd hebben om te gamen tussen 23 en 27 februari, is het wellicht tóch verstandig om de beta even op te starten. Als je namelijk deel hebt genomen aan de gesloten beta óf deelneemt aan de komende open beta, krijg je bij de release van Ghost Recon: Wildlands toegang tot drie extra missies. Die zijn gebundeld in de Unidad Conspiracy DLC. Wel moet je hiervoor de fysieke editie van de game hebben en vóór 31 maart spelen om aanspraak te maken op die extra DLC.

De build voor de open beta is vanaf 21 februari te pre-loaden, zodat je op 23 februari meteen aan de slag kunt met de game. Ghost Recon: Wildlands verschijnt op 7 maart voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.

 1.   
  mheiden21's avatar

  Lekker, gaat natuurlijk opgestart worden. Game inmiddels al besteld ook.

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  ik vond de besturing bij de gesloten beta een beetje ruk. Dan deed voor mij de game als een braker liggen.

  Hopelijk hebben ze hier nog het een en ander aan getweakt. Ik denk dak de open beta daarom toch maar even probeer.

 3.   
  mheiden21's avatar

  @Chilloz daarom vragen ze ook om feedback bij alpha of beta fases. Het is geen demo van een game die al af is natuurlijk. Idem geldt voor de open beta.

 4.   
  papa-sef's avatar

  zoveel zin in die game

 5.   
  Weeman86's avatar

  Hopelijk heb ik dat weekend meer tijd dan de vorige keer, toen heb ik hem welgeteld 50 minuten aan gehad! 😥