Video's gepubliceerd voor 14 augustus 2018 zijn helaas niet meer te bekijken.

Collector’s Editions worden SKEER? | Hot Koffie Show

Deze week schuiven Tom en Daniël aan voor de Hot Koffie Show! Zij behandelen de stelling van TheNerdNL ofwel Jasper, namelijk dat ‘Collector’s Edtions steeds kariger worden qua inhoud’. Is dat zo? De jongens gaan aan de haal met de stelling en hebben een leuke discussie. Heb jij zo ook je mening en/of een nieuwe stelling? Reageer hieronder!

  1.   
    GrijzeVos's avatar

    CE worden wel duurder (FFXV CE =/ ) maar er zit genoeg content in hoor: Fire Emblem Fates, RE VII, Uncharted IV, Breath of the Wild en zo kan ik rustig nog wel ffe door gaan.

  2.   
    Mark89NL's avatar

    Vroeger vond ik beter mijn laatste collectors Edition was black ops 2 dat was een carepackage met drone, steelcase en speciale munten. Nieuwe stelling :wat vinden jullie van remasters van oude classics.

  3.   
    JaslanNL's avatar

    Ben er wel mee eens dat er te veel verschillende edities zijn, en je aan de meeste weinig meerwaarde kan toe kennen. Daarnaast kan je tegenwoordig ook een heleboel van die hebbedingetjes wel online vinden. Statues, ingelijste posters, boeken etc zijn allemaal wel los te vinden, en persoonlijk vind ik het beter om dat ook apart te houden als dat betekend dat de game een ‘normale’ prijs krijgt ipv tientjes meer om een goodie die je toch net niet wilt.

    Jaren geleden werd er altijd met veel ophef gereageerd op games wanneer deze te veel geweld, naaktheid of grof taalgebruik hadden. Afgezien van een bericht over een zichtbare Johannes in Watch Dogs 2 heb ik hier al in geen tijden meer wat over gehoord…
    Stelling: Tegenwoordig is er minder ophef om games (meer geaccepteerd?)

  4.   
    darroox's avatar

    Is de Closed en Open Beta genoeg om de game te spelen, en is eigenlijk zo dat je daarna het niet meer hoeft te kopen !!! 8)

  5.   
    CHILLOZZ's avatar

    Stelling: er moeten weer meer games met een splitscreen functie komen.

  6.   
    TheNerdNL's avatar

    oftewel heel kort samengevat. Ze zijn niet kwa in hout minder geworden maar er zijn gewoon te veel editie per game. oké dus voor dit hat Tom dus 8 min nodig om uit te leggen 1 Ik ga maar weer eens denken over een betere stelling

  7.   
    Flapjack's avatar

    Stelling: VR gaming is een elitehobby.

  8.   
    mheiden21's avatar

    Ja en nee, er zijn soms nog wel CE’s die gewoon tof zijn b.v. The Division waar er een stalen horloge bij zat geleverd i.p.v. plastic rommel zoals in de meeste. Of dat er digitale content bij zit wat totaal de prijs niet waard is.

  9.   
    mheiden21's avatar

    Stelling: Beam is een waardige tegenstander van Twitch.