Tweede generatie Pokémon komt deze week richting Pokémon GO

Middels een persbericht maken Niantic en The Pokémon Company bekend dat Pokémon GO deze week de tweede generatie Pokémon krijgt, zodoende wordt de app geüpdatet met 80 nieuwe Pokémon. De tweede generatie beestjes waggelen rond in de Johto-regio in de Pokémon Gold- en Silver-games en we kunnen dus onder andere Chikorita, Cyndaquil en Totodile gaan vangen.

Het is vanaf deze week dus weer tijd om de wildernis in te trekken om de 80 nieuwe Pokémon te vinden en te vangen. Naast de extra beestjes brengt de update ook nieuwe confrontatiespelfuncties, evolutie-items (om Johto Pokémon te laten evolueren), twee nieuwe Berries en kleding en accessoires voor je Trainer-avatar.

Vandaag is een gedenkwaardig moment voor Pokémon GO, want we verwelkomen extra Pokémon en bouwen voort op de confrontatie- en vangmechanismen voor de gepassioneerde wereldwijde Trainer-gemeenschap die het spel speelt. Pokémon GO is een live beleving die we blijven ondersteunen en waarvoor we nog jarenlang nieuwe en interessante middelen ontwikkelen.
De twee nieuwe Berries zijn de Nanab en Pinap, waarbij de eerste de bewegingen van een Pokémon vertraagt en de Pinap de hoeveelheid Candy verdubbelt als je de Pokémon met de volgende poging vangt. Jouw avatar kun je uitrusten met nieuwe shirts, broeken, hoeden en andere items, die in de GO-shop kunnen worden aangeschaft.
We vinden het geweldig om het avontuur te blijven voortzetten met de komst van deze Pokémon waarmee op een spannende manier nog meer plezier kan worden beleefd aan het merk Pokémon.
Ontwikkelaar Niantic is verheugd om de update uit te rollen en Pokémon GO te blijven ondersteunen voor bestaande (en nieuwe) spelers.

Een specifieke datum voor de update van Pokémon GO is nog niet bekend, maar we worden vast lekker gemaakt met onderstaande trailer.

 1.   
  MikeGevers's avatar

  HYYYYYPE! 😀

 2.   
  Rory's avatar

  nog steeds geen moltres zapdos artiq mewto en mew?

 3.   
  Ryan2000's avatar

  Super vet dat ze blijven doorgaan!

 4.   
  Mandamo's avatar

  Ai, dan wordt het dus lastiger om de laatste paar van de eerste generatie te vangen.

 5.   
  Kardinalus's avatar

  Vriendin heeft alles al wat je kan vangen(behalve die uit Amerika) dus dat wordt weer veel lopen haha(Ik zit op 130)

 6.   
  PaNNa's avatar

  Wat duurde dit toch allemaal lang.

 7.   
  Throbert's avatar

  EINDELIJK. Na 145 van de 147 te hebben is het eindelijk tijd om weer te spelen