EA Origin Access krijgt gratis proefperiode; slechts beperkte tijd beschikbaar

Vorig jaar werd de client van Origin van een flinke update voorzien, waardoor ook de betaalde dienst EA Origin Access eenvoudiger te gebruiken werd. Maar Origin heeft natuurlijk een ietwat slechte naam, dus er zijn nog meer dan genoeg sceptici over de dienst. Om hen over te halen, geeft EA gamers nu de mogelijkheid om Origin Access gratis uit te proberen.

Met Origin Access krijg je toegang tot een collectie aan gratis games, waaronder bijvoorbeeld Star Wars: Battlefront en Dragon Age: Inquisition. Ook krijg je een bepaalde tijd vroegtijdige toegang tot games die nog niet zijn verschenen. Ten slotte krijg je 10 procent korting op je aankopen in de Origin-winkel.

Normaal kost Origin Access 3,99 euro per maand of 24,99 euro per jaar. Nu is de dienst zeven dagen lang gratis te proberen. Hoe lang die demo beschikbaar is, is niet bekend. Wel zegt EA dat het aanbod slechts tijdelijk geldig is.

Gaan jullie gebruikmaken van deze proefperiode? Laat het ons weten in de reacties!

 1.   
  Kroelbeertje's avatar

  Niet lang geleden gekocht, viel mij vies tegen! In battle front is niet in te komen want iedereen is al pro AF, ravel was even leuk maar korte game. Peggle had ik al. Ook fifa was niet te doen, uberhaupt op pc.

 2.   
  Alfa Warrior's avatar

  Waarom stat dit onder Mass Effect Andromeda?

 3.   
  sjaak19832015's avatar

  Het is wel weer een clickbait item mannen. Het is pas gratis als je minimaal een abbo voor een maand aanschaft en anders krijg je die 7 dagen gratis ook niet. Je moet gewoon 3.99 betalen en dan heb je een week extra dus er is niks gratis aan.

 4.   
  MikeGevers's avatar

  ”sjaak19832015″ schreef, "Het is wel weer een clickbait item mannen. Het is pas gratis als je minimaal een abbo voor een maand aanschaft en anders krijg je die 7 dagen gratis ook niet. Je moet gewoon 3.99 betalen en dan heb je een week extra dus er is niks gratis aan."

  Ik zou de site van EA eens goed lezen: “Cancel anytime during your 7-day free trial and you won’t be charged.” 🙂

 5.   
  PaNNa's avatar

  Ze kunnen mij niet overtuigen met hun aanbod.. Niet mijn smaak