GN Chrome-extensie: Versie 1.1 is nu beschikbaar!


Eind vorig jaar lanceerden we onze eigen Chrome-extensie, waarmee je constant op de hoogte blijft van het laatste nieuws uit de game-industrie. Jullie overweldigende respons motiveerde ons om de ontwikkeling voort te zetten en daarom introduceren we vandaag een kersverse update!

Versie 1.1 is nu beschikbaar en introduceert een klikbaar GN-icoontje naast je adresbalk. Deze geeft je met één druk op de knop direct een overzicht van de vijf laatste nieuwsberichten. Zo kun je in één oogopslag zien wat je gemist hebt! Ook hebben we een “fokking vet” notificatiegeluid toegevoegd en zou de extensie stabieler moeten draaien.

Download de extensie via de Chrome Web Store!

 1.   
  Batman360x's avatar

  Goed bezig! 🙂

 2.   
  CHILLOZZ's avatar

  nice

  goed bezig gamersnet 😀

  Ik had het direct aangezet toen het beschikbaar was. [Maar wel met het idee: bevalt het me niet pleur ik het er af ]
  Maar ik moet zeggen dat ik t wel fijn vind en t dus netjes behoud.
  De popup heb je verder geen last van. Maar sommige dingen die je altijd graag ziet/leest kun je meteen bekijken wanneer t online staat. dat scheelt je weer 100x per dag kijken of t er al op staat hahaha

  Ik zou zeggen tegen de gene die het nog niet hebben. Probeer het eens gewoon.

 3.   
  Thomsnov's avatar

  Ziet er goed uit ik gebruikte de vorige nog niet (ben niet zo van de extensies) maar deze ga ik zeker uitproberen

 4.   
  Pakz's avatar

  Ik erger me wel eens aan het feit dat als ik na een langere tijd niet de computer heb gebruikt ik dan gespammed word met tig tal van die berichtjes van windows daar rechtsonder. Maar verder ben ik wel blij met de plugin!