PlayStation 4 bestverkopende console in januari; Xbox One zag als enige console groei

De NPD Group heeft bekendgemaakt dat de PlayStation 4 in januari in Noord-Amerika de bestverkopende console was, maar dat de Xbox One als enige console een groei zag in verkoopaantallen. Daarnaast worden Xbox One-games 21 procent meer gespeeld dan voorheen.

De groei voor de Xbox One lijkt frappant, omdat er geen grote exclusive releases zijn geweest, maar uiteraard wel de multiplatform game Resident Evil 7: Biohazard. Zo heeft de PlayStation 4-versie wel PlayStation VR-support en lange exclusiviteit op de demo, al heeft de Xbox One-versie cross-buy met Windows 10 op pc door middel van Play Anywhere.

Buiten de bestverkopende console waren ook vier van de vijf bestverkopende games in januari PlayStation 4-games. Concrete aantallen zijn nog niet vrijgegeven.

  1.   
    PaNNa's avatar

    Maar nader gezien ook al ligt de Xbox zijn groeicijfer hoger dan die van de PS4 toch hebben ze geen beter resultaat neergezet. Ze hebben nog een eind te gaan.

  2.   
    Bosnegert's avatar

    playstation is ook gewoon the top of the bill van het gamen. gelukkig zien mensen dat steeds meer in

  3.   
    RikH's avatar

    Bosnegert Goede grap man 😆

  4.   
    Downzilla's avatar

    RikH typisch zon pc elitist ben jij met een pc als profielfoto, doe eens normaal en ga ergens anders salty zijn.

  5.   
    RikH's avatar

    Haha Ok, Ow sorry hoor wist niet dat je boos werd. Waarom meteen zo agressief doen.

    Downzilla schreef, "RikH typisch zon pc elitist ben jij met een pc als profielfoto, doe eens normaal en ga ergens anders salty zijn."