E3 2017 opent beursvloer voor consumenten

Voor de eerste keer ooit gaat de heilige beursvloer van de E3 open voor het publiek. Voorheen kreeg alleen de pers de mogelijkheid de nieuwste games te spelen, maar dat mogen vanaf dit jaar consumenten dus ook. Vorig jaar vond er naast de reguliere beurs ook de E3 Live plaats, waar het publiek al gratis aan de slag kon met een aantal nieuwe games.

Het zal voor de reguliere consument helaas niet mogelijk zijn om bij de persconferenties aanwezig te zijn. Wel krijgen ze toegang tot de beurs, speelsessies en paneldiscussies. Consumenten krijgen toegang van dinsdag tot en met donderdag.

Wie er bij wil zijn in het Los Angeles Convention Center, zal diep in de buidel moeten tasten: Early Bird-tickets gaan voor 150 dollar over de toonbank, en reguliere tickets zullen 250 dollar kosten. De ticketverkoop start maandag 13 februari, en er zijn in totaal 15.000 tickets beschikbaar

Meer details over de E3 en de publieke evenementen zullen de komende weken worden uitgerold.

 1.   
  Tom's avatar

  Lijkt me een keuze die niet iedere bezoeker van de E3 kan waarderen. Er loopt toch met name zakenvolk en pers rond, die willen ook niet continu in een zwerm bezoekers zwemmen. Niet voor niets heeft Gamescom een losse business area, waar over het algemeen alle afspraken plaatsvinden.

  Toch benieuwd naar het resultaat. Voor sommige partijen biedt dit zeker uitkomst om hun producten/gamers sneller aan meer man te brengen.

 2.   
  Amaraldane's avatar

  150 à 250 dollar voor een ticket? Shit man, is dat het wel waard?

 3.   
  Thijs.'s avatar

  vind het niks. E3 is voor bedrijven en niet voor de particulier

 4.   
  jelte23's avatar

  Hoop dat ze dit in de toekomst vaker doen, dan ga ik er zeker een keer naar toe. Heb er altijd al eens bij willen zijn!!

 5.   
  kiesmaarwa's avatar

  Chaos crisis in de zaal!!

  Dit kan alleen maar kut worden voor business folks. Dan krijg je straks van die kleine k…inderen die overal lopen te schreeuwen en je constant van je werk af houden.
  Dat gezegd hebbende… ik zie jullie dit jaar op de E3!

 6.   
  ronineter's avatar

  Die prijs, Iets vertelt mij dat ze ook weer niet zo hard zitten te springen op reguliere consumenten of ze denken dat er genoeg mensen zijn die dat bedrag voor dit evenement over hebben.

 7.   
  Tom's avatar

  Ik denk dat genoeg mensen dat bedrag zonder enige twijfel klappen. In LA ben ik vaak genoeg op straat aangesproken door kerels die je ‘ticket’ van je af willen kopen. Niet alleen werkt het niet zo simpel, maar ze zijn ook nog eens bereid er flink voor te dokken. Heel apart, maar het blijft natuurlijk wel een grote happening waar veel gamers ontzettend graag bij willen zijn.

 8.   
  jelte23's avatar

  150 vind ik nou niet super duur voor zo’n ticket, voor een gemiddelt concert of musical betaal je al zeker 100 euro

 9.   
  madda's avatar

  Die tickets zijn binnen enkele minuuten uitverkocht gok ik 😛
  Lijkt me tof om eens mee te maken, maar is het nog wel zo tof als voorgaande jaren? Er blijven steeds meer ontwikkelaars weg van de beurs en doen hun eigen ding er omheen.