Homestead downloadbare content voor Elder Scrolls Online vanaf vandaag beschikbaar

De Homestead downloadbare content voor The Elder Scrolls Online is vanaf vandaag beschikbaar. De gratis update voorziet spelers van een eigen huis, kastelen en zelfs een eiland in Tamriel. Je nieuwe erfgoed is te verkrijgen via gold in het spel en de Crown Store.

Huizen kunnen met meer dan 2000 decoratieve voorwerpen aangekleed worden. Er zijn ongeveer 40 huizen om uit te kiezen die elk een eigen stijl hebben. Het eerste huisje kan vrijgespeeld worden door middel van een tutorial quest.

  1.   
    Pakz's avatar

    Geld verdienen schiet niet echt op bij mij. 1000 gold per 1.5 of 2 uur. Zal lang duren tot ik een duurder huisje zal kunnen aanschaffen. Is wel leuk dat je meer met het geld kan doen zo. Heb nu nog maar 22.000 +/-

    Ontdekte pas dat je met vissen met verschillende aas op verschillende plekken speciale vissen kan vangen. Echter lukt het me niet om veel wormen te vinden. Had wel 3 vissen van 110 gold per stuk gevangen achter elkaar met die wormen.

  2.   
    Regge's avatar

    Ik vind het nu al een gave update:) Ze laten je erg diepgaan in het decoreren en plaatsen van die decoratie! Ik ga hier zeker veel uur in kunnen steken! eerst maar een decend huisje bij elkaar sparen^.^