PlayStation Network was voor een paar uur onaangekondigd offline

Het PlayStation Network heeft wel eens onderhoud nodig, maar meestal kondigt Sony Interactive Entertainment dit aan. Echter, afgelopen nacht was de online service van het Japanse bedrijf een aantal uur onaangekondigd offline, zo meldden meerdere gamers uit Noord-Amerika en Canada.

Later kwamen er ook berichten van Europese gebruikers dat het PlayStation Network niet werkte. Echter, de pagina waar alle statistieken te zien zijn van de PSN services gaf geen offline informatie. Er waren diverse ‘klachten’ van gamers en de meest voorkomende was dat gebruikers gewoonweg niet konden inloggen, of dat spelers niet in party’s konden.

Momenteel zou het PlayStation Network weer volledig online zijn, maar Sony heeft niets gemeld over het onverwachte onderhoud.

  1.   
    tijn80's avatar

    Nacht? Om 19u kon ik al niet meer verbinden

  2.   
    Bacotje's avatar

    Ach, kon je mooi ja kamer ff opruimen!

  3.   
    FireBallz's avatar

    Het feit dat mensen een tweet sturen naar Sony verbaast mij al. Als PSN eruit zou liggen terwijl ik zou spelen, had ik gedacht: oké, dan kan ik even niet spelen. Dat die gamers meteen grijpen naar Twitter om het te melden vind ik een beetje een teken van afhankelijk worden van online gamen, maar ik kan het ook verkeerd interpreteren natuurlijk.