Beter laat dan nooit: Fallout Shelter komt naar Xbox One en Windows 10

Fallout Shelter werd als verrassing onthuld op de E3 van 2015 en was direct een gigantische hype. Hoewel de mobiele game nog steeds een trouwe fanbase heeft, is de Shelter-gekte al een tijdlang weggeëbd. Toch krijgen ook Xbox One-gamers binnenkort de mogelijkheid om te ervaren wat iedereen destijds zo enthousiast maakte.

Fallout Shelter verschijnt namelijk op 7 februari voor zowel de Xbox One als Windows 10. Het spel is volledig gratis te downloaden en maakt onderdeel uit van Microsofts ‘Play Anywhere’-programma, wat inhoudt dat je jouw Achievements en savegames kunt uitwisselen tussen beide versies.

Bethesda heeft de besturing van Fallout Shelter volledig opnieuw vormgegeven, zodat deze vlekkeloos werkt met gamepads. Naar verwachting bevatten de Xbox One- en Windows 10-versies alle content die momenteel ook beschikbaar is op de mobiele platformen en pc.

 1.   
  tranceguy's avatar

  Hmm ik weet niet of dit een game is voor mij…

 2.   
  stan_the_manNL's avatar

  Nou dit is eerder mosterd na de maaltijd.. vond. Het iPhone spelletje wel aardig voor even maar ga dit echt niet ook nog eens op mijn xbox doen. Bethesda kan hun tijd beter stoppen in een nieuwe Elder Scrolls game

 3.   
  Ghostly's avatar

  Op pc was hij al te spelen via de client van bethesda

 4.   
  Tom's avatar

  Ik heb de pc-versie even geprobeerd, maar moet eerlijk zeggen dat ik Bethesda’s client best ruk vond. Zie persoonlijk liever een UWP-versie waarvoor niet nog eens een extra launcher benodigd is. Die hebben we tegenwoordig al genoeg.

 5.   
  mheiden21's avatar

  Ben benieuwd of het lekker soepel speelt op console. Leuk voor tussendoor in dat geval.