Yo-kai Watch 2 komt in april naar het Westen

Nintendo heeft aangekondigd dat het vervolg op het populaire spel Yo-kai Watch een releasedatum heeft. Het spel is al sinds 2014 in Japan uit en krijgt net als Pokémon verschillende versies. Yo-kai Watch 2: Bony Spirits en Fleshy Souls zijn vanaf 7 april op de Nintendo 3DS te spelen. In Nederland gaan de spellen onder de noemer Gigageesten en Skeletspoken.

Nate keert in dit spel terug met zijn Yo-kai Jibanyan en Whisper. In de spellen krijgt Nate aanvaringen met vreemde wezens genaamd Yo-kai die verantwoordelijk zijn voor allerlei vervelende gebeurtenissen. De Yo-kai zijn gebaseerd op wezens uit Japanse folklore zoals wij hier bijvoorbeeld Bigfoot of het Loch Ness monster kennen.

Het doel van het spel is de vervelende Yo-kai te vangen en gebruiken. Yo-kai Watch 2 heeft online spelelementen zoals het ruilen van Yo-kai penningen en het aangaan van gevechten. Bony Spirits en Fleshy Souls hebben vijf verschillende unieke Yo-kai die online ook geruild kunnen worden. Afhangend van de versie die je hebt kun je ook online meedoen met twee verschillende bendes.

  1.   
    jelte23's avatar

    Ik vermaak me met deel 1, dus misschien dat deel 2 hier ook gaat komen