Fire Emblem Heroes is nu te downloaden

Fire Emblem Heroes is nu gratis te downloaden voor Android apparaten. De mobiele Fire Emblem-game brengt de iconische gameplay van de strategische RPG naar de palm van je hand.

In Fire Emblem Heroes roep je helden uit de spellen op om een leger te vormen. Het spel werd onlangs in een speciale Nintendo Direct dat in het teken van de Fire Emblem franchise stond aangekondigd. Ook werd er een speciale website gelanceerd waarop spelers dagelijks konden stemmen op hun favoriete personages. De meest populaire personages krijgen speciale promoties in het spel zoals nieuwe artwork of kostuums. Het is mogelijk helden op te roepen en sterker te maken door middel van training. Spelers kunnen hun leger gebruiken om vijanden een kopje kleiner te maken. De app is gratis te downloaden in de Playstore.

 1.   
  Bacotje's avatar

  Ook verrkrijgbaar voor IOS mocht dat nog niet duidelijk zijn ūüôā

 2.   
  RiiLaKuma's avatar

  Bacotje schreef, "Ook verrkrijgbaar voor IOS mocht dat nog niet duidelijk zijn :-)"

  Vreemd… Nintendo gaf nog specifiek in de Direct aan dat een iOS versie nog later zou komen. Als het dezelfde releasedatum was hadden ze dat wel moeten weten lijkt mij.

 3.   
  Bacotje's avatar

  Nou ja, ik ben m toch aan t spelen op mn iphone. En hij is erg vet!

 4.   
  jelte23's avatar

  Hier staat hij inderdaad ook gewoon op de iPhone

 5.   
  sjaak19832015's avatar

  RiiLaKuma schreef, "

  ”Bacotje” schreef, "Ook verrkrijgbaar voor IOS mocht dat nog niet duidelijk zijn :-)"

  Vreemd… Nintendo gaf nog specifiek in de Direct aan dat een iOS versie nog later zou komen. Als het dezelfde releasedatum was hadden ze dat wel moeten weten lijkt mij."

  Misschien heeft Apple Nintendo wel wat extra geld toegestopt zodat ze niet langer hoefde te wachten.