PlayStation Plus-games van februari 2017 zijn o.a. LittleBigPlanet 3 en Not a Hero

De tweede maand van 2017 is vandaag van start gegaan en dat betekent dat we volgende week dinsdag weer een reeks nieuwe PlayStation Plus-games mogen verwachten. Zojuist heeft Sony bekendgemaakt met welke games Plus-abonnees vanaf 7 februari aan de slag kunnen.

PlayStation 4-gamers kunnen het immer schattige LittleBigPlanet 3 aan hun digitale bibliotheek toevoegen. Naast deze vrolijke platformer is Not a Hero de andere Plus-titel voor de PlayStation 4. Deze shoot ’em up is afkomstig van de ontwikkelaars van de prima OlliOlli-games.

Voor PlayStation 3-gamers staan Starwhal en Anna: Extended Edition op het lijstje, waarbij PlayStation 4-gamers dankzij het Cross-Buy-principe ook kunnen meeprofiteren van Starwhal. Ook de beide Vita-spellen, Ninja Senki DX en TorqueL, kunnen op de PlayStation 4 gespeeld worden.

De PlayStation Plus-games van februari zijn vanaf volgende week dinsdag, 7 februari, te downloaden. Tot die tijd kun je nog de PlayStation Plus-games van januari aan je bibliotheek toevoegen.

 1.   
  GrijzeVos's avatar

  Niet verkeerd

 2.   
  Ryan2000's avatar

  Little big planet ga ik wel eens ff proberen!

 3.   
  J.W.'s avatar

  LBP3 wil ik ook wel eens proberen. Eindelijk iets wat mss in mijn straatje ligt.

 4.   
  Leon 2.0's avatar

  LittleBigPlanet 3 is best tof, maar laat ik die nu net al sinds launch in huis hebben. Nou ja, misschien is Not a Hero ook wel tof. Destijds heb ik me met de OlliOlli-games zeker vermaakt, dus het zou zomaar kunnen dat Not a Hero ook in m’n straatje valt. 🙂

 5.   
  Daniel Z's avatar

  Nice, LittleBigPlanet 3! Die gaan we binnenhalen 8)

 6.   
  Mark89NL's avatar

  Staat nog niet online maar haal ik binnen

 7.   
  mattioza's avatar

  Goeie maand als je LittleBigPlanet 3 nog niet gespeeld hebt, helaas ben ik niet in dat geval.

 8.   
  Rijstekorrel's avatar

  Ziet er weer uit als allemaal niks, alleen little big planet wat grotere titel alleen dit is niet echt mijn soort spel.