For Honor krijgt volgende week inderdaad een open beta

Gisteren lekte al data over een mogelijk open beta van For Honor en Ubisoft is met een officiële aankondiging naar buiten gekomen dat er volgende week inderdaad weer een beta plaatsvindt. De open beta is dus voor iedereen beschikbaar en loopt van donderdag 9 tot en met zondag 12 februari, net voor de release van de game.

Mocht je de gesloten beta hebben gespeeld, laat deze build dan op je console of pc staan, want dan hoef je op 6 februari alleen maar een open beta patch te downloaden.

For Honor verschijnt op 14 februari voor de PlayStation 4, Xbox One en pc.

  1.   
    Beukaapje's avatar

    Raad iedereen die de game wil kopen aan eerst de Beta te doen. Heb zelf de closed Beta gedaan en kwam er zeer snel achter dat de game super repetitief is en daarmee dus snel zal gaan vervelen. Niet iets waar ik 60 euries aan uit zou geven, eerder een tiende ervan.

  2.   
    Weeman86's avatar

    Ik moet zeggen dat ik me wel vermaakt had tijdens de Closed Beta, leuke game! Snap wel dat het repetitief over kan komen, maar hier had ik niet echt last van. En met de launch van de game zouden er meerdere gamemodes bij moeten komen geloof ik, dus krijg je toch al weer wat meer variatie.

    Kortom, ik pak de open beta ook weer ff mee. Kijken of ik het dan ook nog steeds vet vind.