Moves Like Faker, dé theme song voor League of Legends pro’s in wording | Lunchtip


Zit je op school, op het werk, in de trein of op een andere plek en ben je lekker je bammetjes aan het eten? Een heerlijk moment van rust, maar ook een moment waarop je even kijkt wat er allemaal op internet gebeurt. Met de GamersNET Lunchtip krijg je iedere werkdag een leuke tip over gaming- of geek-cultuur om je tijd mee te verdoen. Leuke filmpjes, boeiende artikelen, spannende plaatjes of gewoon totale onzin.

Wie een beetje eSport-ambities heeft binnen de League of Legends-gemeenschap, kijkt waarschijnlijk op Lee “Faker” Sang-hyeok, de Zuid-Koreaanse mid-laner voor SK Telecom T1. Niet geheel verwonderlijk dan ook dat YouTube-talent Instalok een geinige parodie maakte in zijn naam. ‘Moves Like Faker’ is ongetwijfeld dé theme song voor iedereen die zelf ook hoopt de klasse van Faker ooit op internationaal toneel te mogen vertonen…


Heb jij een leuke tip voor ons? Stuur hem dan op naar [email protected] en vergeet niet je GamersNET-gebruikersnaam te vermelden. Volg GamersNET en de GN Lunchtip tevens via Twitter en Facebook, want ook daar kun je jouw tips voor ons achterlaten.

Eet smakelijk!

  1.   
    Tom's avatar

    Met wederom dank aan Mattiees, via de GamersNET Discord-server! 🙂

  2.   
    Mattiees's avatar

    ben ik goed bezig ofwa ^^ 😛