Animal Crossing voor mobiel uitgesteld

Naast de mobiele Fire Emblem-game staat er ook een mobiele versie van Animal Crossing in de planning. Ook al is er nog niet veel over bekend laat Nintendo weten de mobiele Animal Crossing uit te stellen om de focus op Fire Emblem Heroes en een launch van Super Mario Run op Android te leggen.

Oorspronkelijk zou een mobiele Animal Crossing nog voor het einde van dit fiscale jaar van Nintendo verschijnen, dus 31 maart. Helaas zit dat er dus niet meer in. Fire Emblem Heroes verschijnt 2 februari voor mobiele Android apparaten en later ook voor iOS.

 1.   
  iDraxo's avatar

  :O i need this game

 2.   
  jelte23's avatar

  Ik vind mobile games over het algemeen minder leuk. Ik ben bang dat hierdoor er geen handhelds meer komen. En handhelds vind ik vele malen leuker.

 3.   
  RiiLaKuma's avatar

  ”jelte23″ schreef, "Ik vind mobile games over het algemeen minder leuk. Ik ben bang dat hierdoor er geen handhelds meer komen. En handhelds vind ik vele malen leuker."

  Ik denk niet dat handhelds zo makkelijk af te schrijven zijn. Nintendo is bijvoorbeeld nog altijd actief bezig met de handheld-markt. Sony heeft potentie maar laat zelf nogal wat steken vallen. Dat heeft denk ik niet met mobiele games te maken maar slechte management. 😉